23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilbud: Få Byggeweb Projekt Basic gratis i 3 mdr.

Stort eller lille byggeprojekt? Tilbuddet gælder uanset entreprisesum og antallet af brugere.

Det bliver fremover nemmere og billigere at komme i gang med dit byggeprojekt, idet  RIB A/S nu tilbyder de første 3 måneder gratis, når du tager markedets mest anvendte projektweb-løsning i brug.

Over 13.000 projekter og mere end 400.000 brugere på Byggeweb Projekt.

I en helt enkel og yderst favorabel pakke får byggeprojektets parter adgang til en projektweb, der sikrer dig et succesfyldt samarbejde og et godt slutresultat.

Med Byggeweb Projekt Basic er alle parter i byggesagen garanteret en fuldstændig ”up to date” projektkommunikation gennem hele byggeprocessen, hvilket eliminerer risikoen for misforståelser, fejl og uhensigtsmæssigt dobbeltarbejde.

Få et samlet overblik over features i Byggeweb Projekt Basic her.

Byggeweb Projekt Basic er en nem og effektiv samarbejdsplatform, som gennem centrale funktioner såsom 3D-viewer og versionsstyring sikrer et effektivt projektforløb. Løsningen er naturligvis også i overensstemmelse med de gældende lov og krav (IKT-bekendtgørelserne), så du kan føle dig helt tryg.

Bestiller du Byggeweb Projekt Basic til dit projekt, giver vi dig de første 3 måneder gratis. Derefter betaler du kun 995 kr./md. uanset entreprisesum. Læs mere om det gode tilbud her:

Følg også RIB A/S på LinkedIn og hold dig opdateret på de seneste nyheder inden for byggebranchen.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078