23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Saint-Gobain favner bredt ved Byggeri’20

Bæredygtighed, digitale løsninger, forbedret arbejdsmiljø, komfort og indeklima. Emnerne er talrige, når Saint-Gobain og virksomhederne ISOVER, Weber og Gyproc møder gæsterne ved Byggeri’20 i Fredericia den 10.-13. marts.

Uanset om man er interesseret i bæredygtigt byggeri, i hvordan arbejdet på byggepladsen kan blive lettere, eller i at se hvordan digitale værktøjer kan optimere byggeprocessen, så bør man lægge vejen forbi Saint-Gobains stand ved Byggeri’20.

Én stand, syv områder

Saint-Gobain har inddelt sin stand, der kan findes på D-5414, i syv områder: bæredygtighed, fugt, klimaskærm, gør det let (arbejdsmiljø), komfort, brand og digital løsninger. Under disse overskrifter præsenterer Saint-Gobain og virksomhederne ISOVER, Weber og Gyproc løsninger til, hvordan man kan hjælpe med udfordringer i byggeriet.

Hvis man som besøgende har interesse i fugtsikring, kan man fx se hvordan større renoveringer kan gøres effektivt med Saint-Gobains nyt patenterede RetroWall System, og hvordan fugtige kældervægge kan afhjælpes med Weber dry renovation. Fugt er et af de områder, der som følge af det vådere klima, vi oplever, har stigende interesse i byggeriet.

Et andet område, hvor interesse er stor, er digitalisering. Ved Byggeri’20 viser Saint-Gobain derfor, hvordan digitalisering kan være en hjælp til at optimere byggeriet. Augmentet Reality handler om at lægge ekstra, digitale lag på den fysiske verden. Med SiteVision (AR) kan man således forene virkelighed og design i ét. Med en præcision på helt ned til bare 4 cm er redskabet ideelt til at skabe et nøjagtigt overblik over et byggeri, inden det overhovedet er påbegyndt. SiteVision (AR) giver mulighed for at stå på en tom byggeplads og alligevel se, hvordan den planlagte bygning vil tage sig ud i landskabet eller opleve den fremtidige bygnings udsigt indefra. 

Udover at kunne få en forsmag på de teknologiske muligheder på standen, er der også plads til de helt jordnære og praktiske løsninger, der kan hjælpe håndværkere i dagligdagen. Fx vil man kunne opleve Webers nye Multi Clean, der er et særdeles effektivt og skånsomt alternativ til saltsyre, når murværk skal afrenses.

Bæredygtighed

Et af de helt store emner på Saint-Gobains stand på Byggeri’20 er bæredygtighed. Indenfor det emne kan de besøgende blandt andet få information om certificering og dokumentation (EPD), om LCAbyg-filer eller om hvordan man kan arbejde med recirkulerede materialer. Man vil også kunne høre mere om de miljømæssige fordele ved at anvende det højt komprimérbare glasuld fra ISOVER – eller om hvordan Webers NOx Redux facadepuds renser luften for forurenende NOx kun med hjælp fra sollys.

Én ting er de faglige fokusområder på standen, men der er naturligvis også lagt op til mere uforpligtende og underholdende aktiviteter. Der vil således være løbende konkurrencer som ’Kast og vind’, quiz eller den digitale ’Whack a screw’, hvor deltagere iført VR-briller kan dyste om hurtigst at skrue virtuelle skruer i en væg.

 Byggeri’20 foregår i MESSE C i Fredericia og er åben 10.-13. marts, dagligt fra kl. 09.30-17.00.

Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1001610372

Send til en kollega

0.047