23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC - broautoværn til nyt vartegn i Høje-Taastrup

DAV NORDIC A/S leverer broautoværn til Høje-Taastrup kommunes nye bro. Broen er en 42 m lang skråstagsbro med en 28 m høj bro-pylon. Den skal forbinde Hedehusene med den nye bydel, Nærheden. Broen er opført over Danmarks travleste jernbanestrækning.

DAV NORDIC leverer i underentreprise til Jorton A/S, og projektleder, Mads Faudel udtaler om samarbejdet: ”Det har været et spændende projekt. Vi er ikke vant til at arkitekterne er så meget ind over det arkitektoniske, så det har taget ekstra tid men har også gjort projektet spændende. DAV NORDIC kender vi fra mange tidligere projekter, og der har været et godt samarbejde. De har udvist stor fleksibilitet. Ønsket om et svensk autoværn har givet lidt ekstra udfordringer tidsmæssigt, ligesom vi også selv har været udfordret tidsmæssigt, men vi er kommet i mål med et flot resultat, hvor også autoværnet spiller en markant rolle i det arkitektoniske udtryk.”

Leverancen fra DAV NORDIC

Leverancen fra DAV NORDIC omfatter 125 m rørrækværk, 160 m broautoværn og ca. 200 m autoværn. Broen blev spektakulært løftet på plads i to dele natten mellem den 7. og 8. september, og DAV NORDIC monterede broautoværnet på de to bro-halvdele inden. Siden har arbejdet på broen pågået og den 29. marts 2020 indvies den.

COWI er rådgiver på projektet som udføres for Høje-Taastrup Kommune og NærHeden P/S.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.062