23948sdkhjf

Præfabrikerede Badekabiner - UAB RECON MODUL

| Medlemsnyhed | Indrykket af Recon Modul UAB

Modulbyggeri fra Baltikum

RECON MODUL UAB  leverer løsninger ved at fremstille komplette, fuldt udstyrede badekabiner i henhold til projekttegninger og individuelle design til B2B-klienter i hele Europa og videre.

Det tager at op til 20 uger at bygge badeværelser på traditionel vis. Her er mange processer og et omfattende site management, der  gennemfører op mod 17 forskellige processer..

Med RECON MODUL UAB  Præfabrikerede Badekabiner reduceres byggetiden, antallet af håndværkere på byggepladsen, reduceres til at være en enkelt leverandør, hvilket betyder mindre risiko for forsinkelser og et forenklet indkøb.

Ved at flytte badeværelseskonstruktion til et kontrolleret fabriksmiljø kan der spares mange uger på et stort boligprojekt. Det betyder et hurtigere afkast af investeringen for bygherren, mindre risiko for entreprenøren og en tidligere ibrugtagelse for kunden.

De Præfabrikerede Badekabiner leveres, så vidt muligt, direkte fra lastbilen og ind i bygningen. Under normale forhold kan man aflæsse fra 6 til 8 RECON MODUL UAB Badekabiner incl. færdig installation på omkring 2 timer.

Hvis du søger noget med specielle specifikationer, så kan RECON MODUL UAB Badekabiner opfylde dine ønsker med f.eks. en eksklusiv udførelse og en mangfoldighed af design muligheder.

Vores tidligere erfaring og aktuelle teknologier giver os mulighed for at fremstille badekabiner med et stort designudvalg. Vores designere arbejder med de nyeste programmer for at sikre at alle beregninger er korrekte.

Alle RECON MODUL UAB  Præfabrikerede Badekabiner er specialfremstillede og kan bygges på den måde, du vil have dem til at se ud.

Vores koldvalsede lette stålrammer er fremstillet hos os for at nå de højeste standarder, og sikre den højeste kvalitet. De avancerede moderne  teknologier bruges i alle aspekter af fremstillingen, og der er ekstra opmærksomhed på hver eneste lille detalje på vore badekabiner.

Vi kan garantere den kvalitet der kommer fra vores fremstillingsproces. Alt er strengt kontrolleret og testet, for altid at opnå den optimale og bedste kvalitet.

Under hele vor bæredygtige produktion af badekabiner overvåger vores kontrollører også at de tekniske krav er overholdt.

Ring gerne for mere information: Tonni  50 23 23 64 - eller send en mail th@recon.lt

Medlemsnyhed

Indrykket af
Recon Modul UAB

Sandeliu st. 1, Karlu
31147 Visaginas
Lithuania
Recon Modul UAB

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094