23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Midtjysk Albyg får en "lille ny"

Vi har travlt – med både erhvervsbyggeri og privatbyggeri. Derfor har vi valgt at få lagt en ny strategi, og fokusere mere målrettet i begge retninger

For bl.a. at kunne markedsføre os væsentligt mere målrettet mod privatbyggeri og nybyggeri, har vi besluttet at vores lokalafdeling får sit helt eget Brand: Albyg Bolig.

Ny Daglig Leder 
I denne forbindelse har vi ansat en ny daglig leder og salgskonsulent, Christoffer Juul Pedersen, som skal stå i spidsen for det nye Albyg Bolig, og sørge for at vi fastholder vores vision om at være områdets foretrukne byggefirma, og være ”dit lokale byggefirma med 40 års erfaring”. Christoffer har en baggrund som tømrer og bygningskonstruktør, og har arbejdet hos bl.a. Vesla og Hvidberg A/S. Sammen med Christoffer sidder også Anders Nybo som er projektleder og projekttegner. Anders har været ansat hos os i 2 år, og kender ”huset” og arbejdsgangene.

Nyt navn
Vi har i Midtjysk Albyg gennem mere end 40 år ført boligdrømme ud i livet og skabt rammerne for fornyet livskvalitet for mange familier. Det er kun navnet som ændres, og Albyg Bolig vil fortsat lade vores mangeårige erfaring komme jer til gode, og garantere konkurrencedygtige priser, højt kvalitetsbyggeri og overholdelse af deadlines – alt sammen med fokus på parcelhuse, sommerhuse og mindre boligbyggerier.

Se vores nye hjemmeside her, og læs mere om Albyg Bolig.

www.albygbolig.dk

Midtjysk Albyg A/S
Farvervej 1
7490 Aulum
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87375412
P nummer: 1002769919

Kontaktperson

TGB
Tanja Gehlert Bæk
Marketing- og kommunikationsansvarlig
tgb@midtjyskalbyg.dk

Send til en kollega

0.109