23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klingspor holder hjulene i gang

Lager, salg, support, produktion og kundeservice er åbent og fuldt tilgængelig, som sædvanligt, dog med minimum bemanding. Ved spørgsmål kontaktes Jeres normale kontaktperson hos Klingspor A/S, eller ring +45 76 33 33 33.

Kære kunder og samarbejdspartnere, 

Hos Klingspor A/S tager vi situationen omkring Coronavirus særdeles alvorlig. Vi følger naturligvis regeringens anvisninger og vi vil bidrage alle de steder vi kan, for at mindske spredningen af virusset mest muligt. 

Alle vore medarbejdere er tilgængelige på telefon, mail, virtuelle møder etc. Lager, salg, support, produktion og kundeservice er åbent og fuldt tilgængelig, som sædvanligt, dog med minimum bemanding.

Ligeledes har vores hovedlager i Tyskland opjusteret lagerbeholdningen kraftigt, således alle serviceres bedst muligt og uden gener. Alle ordrer behandles som vi plejer, og vi modtager også varer, som vi plejer. Vi oplever ikke leveringsproblemer, hverken ud til kunderne eller fra vores leverandører.

Vi opfordrer alle vore kunder til, hvis ikke de allerede har det, at få adgang til vores webshop, således der kan bestilles varer døgnet rundt.

Vi følger situationen tæt og vil fortsætte med, at foretage tiltag og følge anvisningerne fra regering og myndigheder.

 

Ved spørgsmål kontaktes Jeres normale kontaktperson hos Klingspor A/S, eller ring +45 76 33 33 33.

KLINGSPOR A/S
Birkemose Allé 2
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24211142
P nummer: 1006411426

Kontaktperson

ROK
Ronni Odd Kristensen
Head of Sales – Nordic region
+45 22131216 rok@klingspor.dk

Send til en kollega

0.046