23948sdkhjf

100 millioner aktuatorer leveret af Belimo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

I januar 2020 har Belimo leveret sin aktuator nummer 100.000.000. Belimos aktuatorer er leveret over hele verden og en god del af dem her i Danmark gennem Belimo Danmark i Skanderborg.

Kvalitet i produkter, logistik og support

Belimo Danmarks direktør Ole Fornill er naturligvis stolt af at være med til at nå denne milepæl: ”100 millioner aktuatorer er i sig selv en præstation”, mener han, ”men det mest imponerende er vel alt det, som det kræver at nå dertil”.

Ifølge Ole Fornill er det nemlig ikke blot et spørgsmål om gode produkter og udvikling af nye innovative løsninger: ”En høj kvalitet i produkterne er selvfølgelig en del af det, men det er mindst lige så vigtigt, at vores kunder ved, at vi har en suveræn logistik og kan levere fra dag til dag. Og at de altid kan komme i kontakt med en kompetent support, hvis de har behov for hjælp til at vælge eller montere en løsning”.

Energieffektive HVAC-løsninger

Både produktkvaliteten, rådgivningen og logistikken er vigtige for Belimo – ikke blot i Danmark, men i hele verden. Derfor er Belimo da også global markedsleder inden for komponenter til styring og regulering af HVAC-anlæg.

Samtidig er Belimo kendt for at løsningerne er energieffektive. Både ved at motorerne har et lavt energiforbrug, og ved at ventiler og spjæld lukker tæt – også efter mange års brug – så systemet ikke taber energi, fordi det for eksempel reagerer langsomt eller slet ikke reagerer.

Aktuator nummer 100.000.000

Aktuator nummer 100.000.000 er også et godt eksempel på energieffektivitet. Det er en PR-aktuator, der hører til en motoriseret butterflyventil, som bruges til vandapplikationer. Den har et strømforbrug på kun 20 watt, og dermed reducerer den energiforbruget med over 80% sammenlignet med tilsvarende produkter.

Læs mere om 100 millioner aktuatorer og Belimos øvrige pålidelige HVAC-produkter lige her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.093