23948sdkhjf

Du kan få Thermokons pålidelige sensorer hos Belimo

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Måske ved du allerede, at Belimo råder over markedets bredeste sortiment af komponenter til bygningers HVAC-anlæg – med mulighed for at overvåge driften via cloud- eller BUS-kommunikation. Men ved du også...

at Belimo i Danmark – foruden sine egne sensorer – også forhandler sensorer fra tyske Thermokon?

Sensorer til temperatur, fugtighed, lys m.m.

Thermokon har siden 1987 udviklet og produceret pålidelige sensorer til måling af temperatur, luftkvalitet, lys, fugtighed og meget mere. ”Thermokon er præget af tysk grundighed”, fortæller direktør Ole Fornill fra Belimo, ”det er en producent, der virkelig går op i produktkvalitet, innovation og med dedikerede, dygtige medarbejdere. På den måde minder de meget om os”.

Pålidelig kvalitet i ventiler, sensorer og aktuatorer

Det er dermed ikke nogen tilfældighed, at det er Thermokons produkter, der supplerer Belimos udvalg af ventiler, aktuatorer og egne sensorer. Kvaliteten er i højsædet hos såvel Belimo som Thermokon. Det giver en bedre drift og en langt bedre energiudnyttelse, at man kan stole på komponenterne. Det er både såvel pålidelige sensorer, der giver nøjagtige målinger og ventiler, der – ligesom f.eks. Belimos kugleventiler – er selvrensende og derfor lukker tæt også efter flere års brug.

”Det er vigtigt for os hos Belimo, at vi kan tilbyde et komplet sortiment i en virkelig pålidelig kvalitet”, opsummerer Ole Fornill.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.109