23948sdkhjf

Spar tid på montering og idriftsættelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Belimo lægger vægt på, at ventiler, sensorer og aktatorer er nemme at montere og sætte i drift. Fordi det sparer dyr montørtid, og dermed gør det muligt at investere i kvalitetskomponenter....

... til et HVAC-anlæg. Selv om komponenterne måske koster lidt mere i indkøb, sparer de på budgettet, fordi de kræver færre arbejdstimer at montere og sætte i drift.

Sensorer designet til nem montage

For eksempel er Belimos sensorer designet så monteringspladen nemt kan tages af og bruges som boreskabelon. Og sensorernes beskyttelseshuse har et unikt snap-on design, så de blot klikkes på – uden brug af værktøj – og derefter beskytter effektivt mod støv og vand (NEMA 4X / IP65-standard).

Nem konfiguration af aktuatorer

Et andet eksempel er Belimos aktuatorer. Flere af dem kan nemt konfigureres med montørens smartphone, som via Near Field Communication (NFC) overfører indstillingerne. Og faktisk er der flere eksempler på nem montage af motorer, nem indregulering af hele HVAC-anlæg m.m., som Belimo og Belimos produkter hjælper med.

Læs f.eks. om Belimos universal-motorer og Retro-FIT, der gør det nemt at finde og montere en aktuator, der passer – uanset hvilken ventil, man står over for. Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.109