23948sdkhjf

Vigtig information til vores samarbejdspartnere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Viktech P/S

I Viktech tager vi vores forholdsregler i kampen mod Corona alvorligt, men vi er klar til kamp for vores kunder og medarbejdere.

Også hos Viktech følger vi de danske myndigheders anbefalinger og initiativer omkring at forsøge at begrænse smitten af Corona i videst muligt omfang. Det betyder, at vi har lavet nogle midlertidige tiltag. Bl.a. at vi ikke giver hånd, vi krammer ikke og vi begrænser antallet af besøgende på vores kontorer.

Samtidigt tager vi det også meget seriøst, at vores statsminister Mette Frederiksen opfordrer til at holde bedst muligt gang i hjulene hos de private virksomheder. Vi arbejder på højtryk for at sikre, at vores samarbejdspartnere får de medarbejdere, de har brug for. F.eks. ved at bede de håndværkere vi pt har til rådighed, om at arbejde over i nødvendigt omfang for at hjælpe vores kunder færdig med deres projekter. Dette betyder også, at vi prøver at hjælpe vores kunder ved at deles lidt mere om vores medarbejderne. De af vores håndværkere der vil arbejde i weekenderne, kan vi sende ud for at hjælpe andre kunder måske bare lørdag eller søndag.

Lige nu gælder det om at begrænse skaderne og omkostningerne i forbindelse med de tiltag, der er taget i Danmark pga. Corona. Vi er klar over at det kan være usikkert hvor mange der kommer tilbage på arbejde i morgen. Derfor har vi ekstra fokus på at få det hele til at gå op og finde løsninger i forhold til de medarbejdere, der vil komme til at mangle, men vi skal nok finde løsninger, og vi er her 100% for at hjælpe jer.

Vi gør alt, vi kan, for at sikre at vores kunder får de håndværkere, de har brug for. Omvendt forsøger vi at omplacere og finde opgaver til de medarbejdere, der bliver ledige, når en kunde alligevel ikke skal bruge de håndværkere, de plejer at have. Lige nu er det dog mest huller, der fyldes ud.

Så til alle vores samarbejdspartnere:  

”Hold jer ikke tilbage med at ringe på 70209043 og spørge, hvis I har brug for hjælp. Vi vil gøre hvad vi kan, og vores medarbejdere er klar til at finde løsninger.”

Læs mere om vores tiltag her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Viktech P/S

Runetoften 18
8210 Aarhus V
Danmark
Viktech P/S

Send til en kollega

0.61