23948sdkhjf

Spjældmotorer, ventiler og ventilmotorer leveret dag til dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Det er altid kritisk, når en ventil eller dens motor skal udskiftes. Den sidder jo f.eks. som en del af et større HVAC-anlæg.

Belimo leverer fra dag til dag – fragtfrit – over hele Danmark

Det er altid kritisk, når en ventil eller dens motor skal udskiftes. Den sidder jo f.eks. som en del af et større HVAC-anlæg – og alt efter hvor i anlægget, den motoriserede ventil sidder, vil anlægget ikke kunne levere de ønskede temperaturer, vandmængder m.m. i større eller mindre dele af bygningen.

Ordrer pakkes og sendes samme dag

Derfor har Belimo Danmark i Skanderborg en gennemført logistikløsning, hvor dedikerede medarbejdere sørger for, at ordrer bliver pakket og afsendt samme dag, som de kommer ind.

”Vi ved jo, hvor kritisk det kan være – enten i en produktionsvirksomhed eller for trivslen i en bygning – hvis anlægget ikke leverer den ønskede temperatur”, forklarer Belimos direktør Ole Fornill, ”derfor sørger vi for at hjælpe vores kunder hurtigt, så de kan komme videre”.

Danmarks største lager af motoriserede ventiler

Belimo har desuden et komplet udvalg af komponenter på lageret – nok Danmarks største lager af motoriserede ventiler – og derfor kan Belimo levere løsninger fra dag til dag over hele Danmark. Så HVAC-anlæg eller produktioner ikke skal stå stille og vente på den nye ventil.

Også til ventiler, der ikke er Belimo

Det gælder også, hvis den komponent, der skal udskiftes, ikke er fra Belimo. Belimos RetroFIT ventilmotorer passer nemlig på ventiler fra andre producenter, så en ny motor kan monteres, og anlægget igen kan køre som ønsket. Der er desuden hjælp at hente til at finde den korrekte løsning i såvel Belimos kundeservice som i en app, der gratis kan installeres på en smartphone.

Fri service og levering over hele Danmark

Tilmed er al denne service gratis. Det koster ikke noget at få hjælp af Belimo til at finde den rette ventil og aktuator. App’en er også gratis at installere og bruge – og frem for alt koster det ikke ekstra at få sine komponenter leveret fra dag til dag af Belimo.

Læs mere om Belimos fri dag-til-dag levering her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.11