23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian Danmark COVID-19 meddelelse

Vores kabelfabrikker kører fortsat normalt

På grund af spredningen af ​​Coronavirussen er verden i øjeblikket i en ekstrem situation, hvor ingen bliver upåvirket. Dette gælder også for os i Prysmian Group.

Vi tager situationen meget alvorligt og arbejder hårdt på at håndtere omstændighederne på den bedst mulige måde. Som arbejdsgiver har vi et ansvar for at beskytte vores ansatte, og som medmennesker har vi et ansvar for at begrænse spredning af ​​infektion. Men vi har også et ansvar over for vores kunder, leverandører og øvrige partnere. Derfor vil vi gerne opdatere dig om den aktuelle situation.

På de fabriksanlæg der leverer kabler til det danske marked, produceres der indtil videre med en normal kapacitet og hastighed. Dog kan transporttiden blive forøget på grund af nye grænsekontroller internt i Europa.

I øjeblikket kan du forvente det samme salgs- og serviceniveau som før, da alle medarbejdere i Danmark arbejder hjemmefra, hvilket betyder at alle arbejdsfunktioner opretholdes og at al kundekontakt foregår via e-mail, telefon og skype.

Samtidig er der ingen, der reelt ved, hvordan situationen udvikler sig – og derfor holder vi en så åben dialog som mulig, både internt og eksternt. Hvis der sker noget drastisk, vil vi hurtigst muligt underrette de interesserede parter.

Følgende initiativer er allerede implementeret:

  • Orientering om god hygiejne
  • Hjemmearbejdsplads for alle i salg og administration
  • Forbud mod fabriksbesøg udefra
  • Digitale møder via skype
  • Alle udlandsrejser er aflyst
  • Nationale rejser undgås
  • Inden deltagelse i messer og konferencer
  • Øget intern information


Vi er overbeviste om, at vi sammen kan komme igennem denne usædvanlige situation, vi er i lige nu - og komme endnu stærkere ud på den anden side.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.063