23948sdkhjf

Riwal starter nyt E-læringskursus i IPAF

| Medlemsnyhed | Indrykket af Riwal Danmark A/S

Riwal tilbyder nu digitale kurser i IPAF så du kan sidde på hjemmekontoret og certificere dig inden for den korrekte brug af lifte. Deltag i et E-lærings IPAF-kursus og kom igennem den teoretiske del hjemmefra.

Riwal tilbyder digitale kurser i IPAF

Hos Riwal var det vigtigt at handle ordentligt i forhold til vores kursister på diverse træningskurser. De nye digitale digitale kurser giver vores kunder mulighed for at sende deres medarbejdere på kursus, hvor de sikrer deres medarbejderes helbred på den mest ansvarlige måde.

Hos Riwal er situationen den samme. Vi forhindrer alt for mange mennesker "i huset" og tager de nødvendige forbehold for de medarbejdere der ikke kan tage deres arbejde med hjem. 

Læs mere om online IPAF kursus her

HVORDAN FOREGÅR IPAF E-LÆRING? 
IPAF er et kursus i korrekt brug af lifte til at arbejde i højden. Kurset er bestående af to dele: 

1) teoretiske prøve
Med e-læring kan du tage den teoretiske prøve hjemmefra og få mere tid til at fordybe dig i pensum. Efter du har bestået den teoretiske prøve, skal du til en praktisk prøve indenfor 90 dage.

2) praktiske prøve
Efter du har gennemført den praktiske prøve på vores faciliteter i Odense, godkender vi dig til IPAF-institutionen, og du modtager dit "PAL-kort", som er dit "kørekort" til kørslen af lifte de næste 5 år. 

 IPAF E-LÆRING GIVER DIG FØLGENDE FORDELE
Man kan sidde hjemme og tage kurset med god samvittighed og minimal smitterisiko. 
Du har rigelig tid til at læse op på teoriprøven. Først når COVID-19 har lagt sig, dukker du op på vores træningsfaciliteter og tager den praktiske prøve. 

KONTAKT PETER OLSEN FOR TILMELDING

Du kan kontakte vores sikkerhedsinstruktør, Peter Olsen, på følgende mail: 

peter.olsen@riwal.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Riwal Danmark A/S

P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Danmark
Riwal Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14