23948sdkhjf

Viega vinder guld til iF design award

| Medlemsnyhed | Indrykket af Viega A/S

Betjeningsplader fra Viega har vundet fem priser i iF DESIGN AWARD 2020’s badeværelseskategori. En betjeningsplade ’Visign for More 202’ blev særligt anerkendt og vandt guld for sit fremragende design.

”I Viega er vi meget stolte over at have modtaget disse prestigefyldte designpriser for de nye produkter i Visign serien, som blev udviklet i 2019 i samarbejde med ARTEFAKT design,” siger Kent Nielsen, nordisk administrerende direktør i Viega, og fortsætter:

”Viegas succes igennem mere end 118 år bygger på den helt afgørende grundværdi – aldrig at gå på kompromis med kvaliteten ved produktudvikling og fremstilling. Kun de bedste materialer anvendes, hvor kvaliteten sikres gennem grundige løbende kontroller. Og det er præcis det, vi modtager anerkendelse for i dag: Et prisvindende design, hvor funktion, komfort og kvalitet går op i en højere enhed.”

iF GOLD AWARD 2020

Konkurrence var hård med 7.298 deltagere fra 56 forskellige lande. Alligevel var Viegas produkter i stand til at skille sig ud fra mængden, særligt betjeningspladen ’Visign for More 202’ til væghængte toiletter, der modtog den eftertragtede iF gold award. Juryen lagde vægt på den smukke balance mellem de innovative elektroniske funktioner og det klassisk smukke design: ”Betjeningspladen Visign for More 202 sætter nye standarder for det minimalistiske design til badeværelset,” lød begrundelsen.

Visign for More 202 er blandt topvinderne af den verdensberømte designpris – det er en meget flot anerkendelse, som kun tre deltagere i badeværelseskategorien modtog,” siger Kent Nielsen, nordisk administrerende direktør i Viega.

Prisvindere skulle have været fejret den 4. maj 2020 til iF Design Award Night på Friedrichstadt-Palast i Berlin. Det prisvindende design skulle derefter udstilles på Café Moskau i Berlin fra 2. til 10. maj 2020. Arrangementerne er desværre blevet aflyst på grund af coronakrisen.

Udover designpriserne fra iF, har Visign serien også modtaget anerkendelse for sin innovative, ekstraordinære og smukke formgivning fra disse prestigefyldte designpriser:

German Design Award 2020
Red Dot Design Award 2019
Design Plus fra ISH 2019

Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Viega A/S

Banevænget 13
3460 Birkerød
Danmark
Viega A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.143