23948sdkhjf

Dansk premiere: Geberit lancerer fem badeværelsesserier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Nu lancerer Geberit fem komplette serier med toiletter, bidet’er og håndvaske med matchende møbler i Danmark – og giver dermed professionelle ét pålideligt mærke til løsninger både foran- og bag væggen.

I årtier har installationsvenlige løsninger med funktionalitet og holdbarhed i højsædet været Geberits kendetegn. For første gang i Norden tilbyder Geberit nu fem komplette badeværelsesserier, der kombinerer toiletter og håndvaske med skabe, skuffeenheder og hylder, der kan bryste sig af masser af fleksibel opbevaringsplads.

”Introduktionen af fem komplette badeværelsesserier til det danske marked er et svar til vores mange professionelle kunder”, siger Nina Slothuus Nielsen, Marketing Manager i Geberit Danmark, og fortsætter:

”En komplet portefølje af sanitære løsninger fra ét og samme brand har længe været efterspurgt, og vi glade for nu at kunne levere præcis det fra april 2020.”

Ligesom Geberits velkendte hygiejneprodukter er alle fem serier konstrueret og tegnet i tidssvarende designs, der er lette at integrere i både moderne hjem og på offentlige steder – med holdbarhed, komfort og rengøringsvenlighed i top. Derudover dækker de fem serier over forskellige prissegmenter, samtidig med at de imødekommer kundernes krav til innovation, funktionalitet og æstetik.

Alle produkter er tilgængelige fra april 2020. 

De fem nye badeværelsesserier, der bliver introduceret i Danmark er:

GEBERIT CITTERIO

Produkter

 • Skabe i to farvekombinationer: beige eg med gråbrune-glasfronter eller gråbrun eg med sorte glasfronter 
 • Champagnefarvede håndtag
 • Høje skabe og underskabe med fleksible opbevaringsmuligheder
 • Spejle med lys - med eller uden hylder
 • Fritstående håndvaske med et moderne udtryk
 • Vægthængt bidet og Rimfree® toiletter
 • Alle keramiske overflader er beskyttet med den særlige KeraTect® glasur
 • Tilbehør: Fødder samt Geberit Clous skjulte overløbssystem

Design
Geberit Citterio kombinerer usædvanlige former og materialer. Tilsammen giver det et italiensk designsprog, der ikke er til at tage fejl af. Det ses tydeligt i både skabe, håndvaske, toiletter og bidet.

Badeværelse-serien afspejler den berømte italienske arkitekt og designer Antonio Citterio, hvis unikke kendetegn er mødet mellem originalitet og tidløs elegance og kvalitet.

Intet står i vejen for håndvaskens æstetik. Den er designet uden overløbshul ligesom den har en special-designet keramisk bundprop integreret.

Geberit Citterio underskabe er beklædt med glas af højeste kvalitet i nuancer, der matcher farven på møblet. Samspillet mellem glas og træ giver et livligt og elegant udtryk, som afrundes af champagnefarvede greb.

Endeligt understreges det italienske designsprog tydeligt, når badeværelses-elementerne spiller sammen med Rimfree® Geberit Citterio. Toilettets runde og flydende former passer perfekt sammen med resten af serien. 

GEBERIT XENO2

Produkter

 • Skabe i fire farver: Hvid højglans, hvid mat, grå mat og metalgrå træstruktur
 • Høje skabe med glashylder og indvendigt spejl
 • Side- og underskabe med push-to-open-funktion
 • Slanke håndvaske uden overløbshul
 • Matchende spejle i alle størrelser med integreret LED-lys og dugfri varme-funktion
 • Vægthængt bidet og Rimfree® toiletter
 • Alle keramiske overflader er beskyttet med den særlige KeraTect® glasur
 • Tilbehør: Beskyttende glasplade til sideskabe, skuffeopdelere og Geberit Clous skjulte overløbssystem.

Design
Geberit Xeno² byder på kontraster i designet, der harmonisk bindes sammen i en arkitektonisk minimalisme.

De skarpe, geometriske linjer i skabenes profil og bløde, organiske former indvendig er både en fryd for øjet og en fornøjelse at bruge. Og små men afgørende detaljer, som en integreret lysstrimmel under håndvasken og fraværet af overløbshuller, er med til at fuldende designet.

Funktion og det elegante udtryk går hånd i hånd: Skabene har stor opbevaringsplads samt grebsfri låger og skabe beklædt med glas, der både beskytter og understreger det minimalistiske og sofistikerede i Geberit Xeno2-serien.

De matchende spejle med LED-lys sætter håndvasken i centrum og kaster et blødt, indirekte lys. Derudover kan et direkte ovenlys aktiveres via en sensorkontakt med dæmper-funktion – perfekt til barbering, eller når der skal lægges makeup, som kræver mere lys. Derudover sørger spejlets indbyggede varme-funktion for, at det altid er dugfrit.

Serien fuldendes med Geberit Xeno2 toilettet, som er kendetegnet ved sine rene linjer, rummelige og bløde overflader og skjulte vægmontering.

GEBERIT MYDAY

Produkter

 • Skabe i to farver: Hvid højglans eller gråbrun højglans
 • Høje skabe og underskabe
 • Spejle med integreret LED-lys og dugfri varme-funktion
 • Vægthængt bidet og Rimfree® toiletter
 • Alle keramiske overflader er beskyttet med den særlige KeraTect® glasur
 • Tilbehør: Geberit Clous skjulte overløbssystem

Design
Geberit MyDay imponerer med sine organiske og følelsesladede former. Resultatet er en feel-good-æstetik, der lægger op til ren afslapning. Men MyDay-serien har ikke kun et indbydende ydre – funktionaliteten er også i top. 

Designet rummer bløde kurver og store keramiske overflader. Med en bred vifte af størrelser og stilarter giver Geberit MyDay maksimal fleksibilitet, der tager højde for personlige designpræferencer. Vælg fx mellem enkelt, dobbelt eller fritstående håndvaske.

Det store afløb med kromkanter af højeste kvalitet er både praktiske og elegante.

Skabene fra MyDay-serien skiller sig ud med deres bløde, afrundede hjørner. Indvendigt gemmer sig praktiske funktioner som antislip-belægning og LED-lys, og spejlene har integreret LED-lys og dugfri varme-funktion.

Det væghængte toilet binder Geberit MyDay-designet sammen. Toilettets ellers rette linjer er afrundede og udtrykket er derfor solidt og fint på samme tid. Endelig bidrager den skjulte vægmontering og toilettets tillukkede profil til hele seriens afbalancerede udtryk.


GEBERIT ACANTO

Produkter 

 • Skabe i fire farver: Sort mat, lava-farvet mat, sandgrå mat og hvid højglans
 • Høje skabe med apoteker-skuffer
 • Et bredt udvalg af skabe i forskellige størrelser
 • Overskab med spejl, LED-lys, touch-sensor og funktionelle detaljer som stikkontakt, makeup-spejl og USB-indgang 
 • Magnettavle med opbevaring
 • Bredt udvalg af håndvaske kombineret med skabe fra små til store størrelser – inklusiv helt små håndvaske til gæstetoiletter
 • Væghængt bidet og Rimfree® toiletter
 • Tilbehør: Geberit Clous skjulte overløbssystem

Design
Geberit Acanto kombinerer et rent design med organiske former og løsninger, der både tilgodeser dem, der elsker funktionalitet såvel som de mest kræsne design-connaisseurs.

Med de forskellige former og størrelser af håndvaske er det muligt at opnå et både attraktivt, moderne og individuelt designet badeværelse.

Designerne bag Geberit Acanto-serien har lagt særlig vægt på at opnå en moderne kombination af forskellige materialer og overflader som glas, metal, træ og maling, og der er leget med sammensætningen af forskellige møbeldesign, typer og funktionalitet.

Baseret på en lang rækkes tests er Acanto-serien udviklet specifikt med det formål at tilgodese flest mulige hverdagsbehov på én gang. Skuffer og hylder i skabene er derfor fleksible og magnetplader, som også kan vægmonteres, gør det muligt at fastgøre opbevaringsbakker på indersiden af skabe lige præcis der, hvor der er behov for dem.

Geberit Acanto toiletter spiller perfekt sammen med håndvaskenes design, og så er de Rimfree®, hvilket ikke kun ser godt ud - der er også mere hygiejnisk og lettere at rengøre. 

GEBERIT VARIFORM

Produkter

 • Skabe i tre farver: Hvid højglans, lava-farvet mat og farven amerikansk valnød
 • Håndvask i fire former: Rund, rektangel, oval og ellipse
 • Fritstående, delvist- eller helt nedfældede håndvaske med eller uden overløbssystem
 • Underskabe til fritstående håndvaske med push-to-open-funktion
 • Tilbehør: Geberit Clous skjulte overløbssystem

Design
Geberit VariForm-serien er baseret på de fire grundlæggende geometriske former - rund, rektangel, oval og ellipse. Serien rummer derfor en lang række muligheder for personlig tilpasning af badeværelset.

Håndvaskens strømlinede kanter er blot ét eksempel på VariForms banebrydende design, og den matchende vandhane kan placeres på både væg, håndvask eller på selve underskabet - præcis hvor det passer bedst i forhold til indretningen.  

Samspillet mellem VariForm håndvaske og skabe understreger det rolige design, der giver følelsen af ​​lethed. Skabenes sirlige sorte kant tilføjer desuden en fin visuel effekt til hyldefladerne.

Med fritstående håndvaske i mange forskellige former og modul-baserede underskabe er det muligt at sammensætte et alsidigt, personligt håndvask-område. Underskabene fås både i I-form med en eller to skuffer og i L-form med tre skuffer. De to former kan også kombineres i et større håndvask-område til lige præcis den form, der passer til behov og badeværelse.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Billeder & videoer

GEBERIT ACANTO
GEBERIT VARIFORM
GEBERIT XENO2GEBERIT MYDAY

Send til en kollega

0.094