23948sdkhjf

Onlinekursus i L-aus, tavle og installation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tradium

Lad dine hjemsendte medarbejdere blive opkvalificeret online og få VEU-godtgørelse for deres deltagelse.

Mange arbejdspladser har for tiden hjemsendte medarbejdere, der ikke kan udføre deres normale arbejdsopgaver. Derfor kan det være en god ide at bruge tiden til at at efteruddanne medarbejderne. Det kan lade sig gøre via Tradiums udbud af online-kurser. 

Få styr på regler og retningslinjer
I kurset ”L-aus, tavle og installation” lærer deltagerne om regler og retningslinjer ved arbejde på elektriske installationer og anlæg. De får desuden viden om hvilke værnemidler, måleinstrumenter og værktøjer, der er egnede til at udføre arbejde på spændingsførende elektriske installationer og anlæg (lavspænding og ELV). 

Kurset er et af en lang række AMU-kurser, som Tradium udbyder som fjernundervisning. Der er både kurser til bestemte målgrupper som elektrikerne, men også mange kurser, der henvender sig bredt, fx inden for IT.

På skolebænken hjemmefra
Ved fjernundervisning deltager medarbejderne i kurserne hjemmefra. Man sidder med sin egen pc og deltager i undervisning med de samme undervisere som til almindelige kurser, og man får den samme opkvalificering.

 Når kurserne bliver udbudt som AMU-kurser kan virksomheden få dækket løntab via godtgørelse til erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse (VEU-godtgørelse) efter gældende lovgivning, hvis medarbejderen er i AMU-målgruppen.

Læs mere på Tradium.dk/fjernundervisning

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tradium

Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
Tradium

Send til en kollega

0.141