23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer palleteringen med en automationsløsning fra Gibotech

Brug den stille periode til at få kigget din palleteringsproces igennem og få råd til, hvilken automationsløsning, der passer til din produktion.

Til inspiration har vi udviklet GiboPalletize, som kan købes som stand-alone celle eller integreres i en samlet linie. Løsningen er designet til kompakt palletering med høj kapacitet, hvor den integrerede sikkerhedsløsning er mulighed for at åbne cellen i den ene side og hente den fyldte palle, mens robotten palleterer i den modsatte side.

Leveringstiden er fra 6 måneder, så tag fat i Kenneth Pedersen eller Klaus Mikkelsen, og du kan være klar til efteråret.

Gibo Smart Solutions er et biblotek samlet af tidligere byggede automationsceller og baseret på mange års erfaring med automatisering.  Erfaringen er opbygget gennem en lang årrække med skrædersyede kundekrav omkring procesoptimering, fabriksflow, value for money, ROI, aftersales og service. Gibotech har gennem årene leveret automationsløsninger til mange forskellige brancher og til mange formål. For at drage nytter af den viden og erfaring har Gibotech oprettet Gibo Smart Solutions, der kombinerer forskellige løsninger alt efter behov og bidrager til kundernes indblik i mulighederne tidligere i beslutningeprocessen.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Send til en kollega

0.047