23948sdkhjf

FAKRO melder ud

| Medlemsnyhed | Indrykket af FAKRO Danmark A/S

Covid-19-krisen betyder, at FAKRO Danmark for første gang vælger at tage en lidt ekstra lang påskeferie.

"Normalt buldrer vi igennem tiden omkring påske uden pauser, men i år har vi valgt at følge fabrikkerne i Polen, som netop vælger at skrue ned for aktiviteten grundet den pandemi vi desværre alle er en del af i denne svære tid," udtaler Jon Tougaard, adm. direktør for FAKRO i Danmark.

Han kan dog samtidig meddele, at indsatsen på et tæt samarbejde med online-butikkerne indenfor byggematerialer har været god, også i denne situation. 

"Folk har nu tid til at få de ting gjort, som er blevet syltet og mange kigger mod de forskellige webshops da det på mange måder er lettere (og mere sikkert p.t.) end at handle i de fysiske butikker. Derfor ser vi en øget omsætning i dette segment og det er med til at sikre, at vi har noget at lave i FAKRO," fortæller Jon Tougaard.

FAKRO Danmark har øget lagerbeholdningen i Danmark for at øge forsyningssikkerheden til de danske kunder nu og i den kommende tid.

"Den usikkerhed vi oplever betyder at vi søger mod det sikre, det at have varer på et lager lige ved siden af kontoret er pludselig moderne igen, nærhed giver god mening i sådanne tider," afslutter han.

FAKRO Danmark lukker ekstraordinært ned i dagene 6-8 april 2020 grundet Covid-19-krisen.

Mere info: www.fakro.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FAKRO Danmark A/S

Bredgade 45
7400 Herning
Danmark
FAKRO Danmark A/S

Send til en kollega

0.156