23948sdkhjf

Nyt gulvafløb gør fliselægningen nemmere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

VVS-branchen kan se frem til en række nye produkter i topklasse. I løbet af 2020 lancerer Geberit nemlig en række løsninger, der matcher danskernes høje krav til funktion og æstetik.

En af nyhederne er et nyt gulvafløb, der ved hjælp af integreret hældning sikrer en pæn flisebelægning.

Geberits CleanLine-serie udvides nu med en model i absout førsteklasse, nemlig CleanLine80. Det nye gulvafløb, der er beregnet til flisekonstruktioner på 10 til 35 mm, er udviklet med Geberit sædvanlige blik for detaljer og nem installation til gavn for professionelle installatører.

Det særlige ved netop CleanLine80 er opsamlingsprofilen, hvor Geberits designteam har udviklet en integreret hældning, som gør det væsentligt nemmere at sikre en ensartet og jævn flisebelægning.

Samtidig udvides udvalget af farver i forhold til den eksisterende kollektion med nye, fængende metalfarver. De nye farver inkluderer champagne samt sort krom. Sammen med den traditionelle version i rustfrit stål har de alle fået en speciel overfladefinish, som er delvis poleret og delvist børstet. Det sikrer både nem rengøring og et elegant udseende.

Ud over de nævnte features har CleanLine80 naturligvis også de samme fordele som resten af CleanLine-kollektionen, som fx præinstalleret membran fra fabrikken samt en patenteret hårsi, der nemt kan tages op.

Geberit CleanLine80 er på markedet nu i standardlængderne 90 cm og 130 cm og kan skæres til i den ønskede længde.

CleanLine80
Det nye vægafløb kommer i tre forskellige farver: Sort krom, champagne og rustfrit stål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Send til en kollega

0.093