23948sdkhjf

Michelin tilbyder dæk og service til Danmarks helte

| Medlemsnyhed | Indrykket af Euromaster Danmark A/S

I samarbejde med Euromaster tilbyder Michelin nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark.

Michelin tilbyder nu erstatningsdæk og dækservice til ambulancer og sygekøretøjer i Danmark i samarbejde med Euromaster Danmark

For at hjælpe dem, der lige nu står i forreste linje i kampen mod Covid-19, har Michelin og Euromaster i Danmark besluttet at tilbyde gratis hjælp til ambulancer og sygekøretøjer, der kommer ud for et dækhavari. Hjælpen ydes i form af både erstatningsdæk og dækservice.

- Lige nu er det ekstremt vigtigt, at vi alle står sammen og bidrager på alle tænkelige måder, vi kan. En ambulance må for alt i verden ikke holde stille på grund af en dækskade. Så for at yde vores bidrag i den svære situation erstatter Michelin den kommende tid alle skadede dæk på ambulancer og sygekøretøjer[1], siger Peyman Sabet, direktør for Michelin i Norden.

Hjælpen bliver udført af Euromasters dækcentre i Danmark. Det sker enten i form af service på vejen eller direkte på et af Euromasters 32 værksteder rundt om i landet.

- Vi ønsker at bidrage til at holde den kritiske infrastruktur i gang her under krisen. Derfor opfordrer vi alle ambulancer, akut- og lægebiler til, uanset tidspunktet, at kontakte det nærmeste Euromaster center, hvis de kommer ud for et dækhavari. Her kan vi hjælpe med hurtigt at få køretøjet tilbage på vejen. Vi vil gerne sige en stor tak til dem for den kæmpe indsats, de yder hver eneste dag på vejen, siger Henrik Fusager, direktør i Euromaster Danmark, og tilføjer:

- Vores håb er nu, at så mange som muligt vil være med til at sprede dette budskab til ambulanceførere og andre i sygehussektoren, så de ved, at hjælpen er nær, hvis de får brug for den. De er vores førsteprioritet, og vores centre og lifte står klar til at hjælpe.

For at sikre både kunders og medarbejders sikkerhed og sundhed, er der i alle Euromastercentre sørget for høj hygiejnestandard samt kontaktfri overlevering af bilnøgler, bil og ekspedition.

  • Ring på 70 20 03 03 for Euromasters breakdownservice - døgnet rundt, året rundt. I hele Europa. 
  • Find nærmeste Euromastercenter her: https://center.euromaster.dk/


------------------------------------

Kontakt Euromaster Danmark:
Henrik Fusager, Direktør i Euromaster Danmark:, +45 23 68 74 22, henrik.fusager@euromaster.com

Pressekontakt Michelin Nordic:
Lotta Wrangle, Telefon: 46 8 709 07 76, Mobil: 46 72 250 07 40, E-mail: lotta.wrangle@michelin.com

Michelin er en af verdens førende dækproducenter og har et mål om at forbedre kundernes mobilitet ved at producere og distribuere de mest bæredygtige dæk, serviceydelser og løsninger. Michelin tilbyder også digitale tjenester, vejkort og guides, der hjælper med til at gøre rejsen bedre. Endelig udvikler Michelin højteknologiske materialer, som i dag anvendes i mobilitetsindustrien. Michelin Gruppen har hovedkontor i Clermont-Ferrand i Frankrig og er repræsenteret i 170 lande, har 127.000 medarbejdere i verden og 69 produktionsanlæg. I alt producerede Michelin i 2019 200 millioner dæk (www.michelin.com).

 [1] Gælder frem til den 30. juni 2020.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Euromaster Danmark A/S

Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
8660 Skanderborg
Danmark
Euromaster Danmark A/S

Send til en kollega

0.125