23948sdkhjf

Ny generation af varmepumper FRA VØLUND VARMETEKNIK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vølund Varmeteknik A/S

Med lanceringen af den nye S-Serie tager Vølund Varmeteknik et stort skridt ind i fremtiden med smartteknologi og intelligente netværk.

En helt ny, intelligent platform gør nu livet enklere for både installatører og forbrugere - lige fra installation og indkøring, til betjening og energioptimering via smartphone eller tablet. Også fejlsøgning kan foretages hjemmefra installatørens kontor og softwaren automatisk opdateres over nettet takket være wifi.

 

Smart fra inderst til yderst

Det er ikke kun teknologien, der har fået et løft ind i fremtiden. Designet er også blevet smartere og endnu mere skandinavisk i sit elegante udtryk - med rene linjer og en glat alu-låge, der åbnes med et tryk.

 Selv om al betjening er designet til at foregå med en smartphone eller tablet - eller ved hjælp af stemmestyring - kan den også ske på varmepumpens display, der findes bag lågen. Her er grafikken gjort endnu enklere og mere informativ, ligesom man kan swipe på den intuitive touchscreen - akkurat som på sine andre elektroniske enheder.

 

Morgendagens varmepumpe

Den nye S-Serie byder på funktioner som styring og overvågning af driften med en nyudviklet app, myUplink. Appen kommunikerer direkte med varmepumpen, og i kraft af smartteknologi kan varmepumpen indgå i netværk med blandt andet husets ventilation og anden boligautomation - alt sammen for at sikre et behageligt og sundt indeklima.

Den intelligente teknologi i Vølund S-Serien byder også på vejrstyring som standard - en praktisk feature ved hurtige omskift i vejret. Den proaktive funktion til håndtering af pludselige temperaturændringfer gør blot S-Serien endnu mere energibesparende.

Er du nysgerrig efter at udforske S-serien? Kig nærmere her eller kontakt os direkte via volundvt.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vølund Varmeteknik A/S

Industrivej Nord 7 B
7400 Herning
Danmark
Vølund Varmeteknik A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094