23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Expandia leverer som planlagt!

Som resten af landet er Expandia forpligtet til at bidrage til den nationale forsigtighed, der nu er i gang for at reducere COVID-19 smitten.

Som resten af landet er Expandia forpligtet til at bidrage til den nationale forsigtighed, der nu er i gang for at reducere COVID-19 smitten. Vi har en stor forståelse for, at dette påvirker mange mennesker, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at økonomiens hjul kører så godt som muligt indenfor de retningslinjer vores regering har sat op.

Her er nogle af de tiltag, vi har gjort:

- Vi overvåger situationen og følger råd fra myndighederne.

- Alle medarbejdere arbejder hjemmefra, der er oprettet hjemmekontor, og hvis det er absolut nødvendigt at udføre specifikke arbejdsopgaver på arbejdspladsen, udføres disse, og derefter skal medarbejderen vende hjem.

- Al personale er blevet instrueret i at udvise forsigtighed.
Møder vil foregå via digitale mødeplatforme mv..

Men dette forhindrer os ikke i at hjælpe dig! Vi er fuldt operationelle og vil svare på alle henvendelser via telefon, Skype og e-mail.

Vi fortsætter med at overvåge udviklingen nøje og foretager løbende nødvendige ændringer i vores beredskabsplan, så vi kan fortsætte med at leverer som normalt.

Vores opfordring er, at alle følger myndighedernes råd og hjælper hinanden i disse tider.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte din Expandia-kontaktperson, ved at ringe til vores hovednummer på 70 22 12 24 eller sende en e-mail til info@expandia.dk

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.047