23948sdkhjf

Cp Sourcing udvider igen på 3D-kapaciteten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cp Sourcing ApS

Over de senere år har Cp Sourcing løbende udviklet sin kapacitet inden for 3D-teknologien. Nu er man klar til at tage næste skridt og tilbyde 3D print i metal.

3D-teknologien har betydet, at en virksomhed som Cp Sourcing kan hjælpe sine kunder hurtigere og langt billigere, når der skal produktudvikles nye komponenter eller helt nye produkter.

Virksomheden har derfor løbende investeret i den nyeste 3D-teknologi.

Nu er man klar til at tage et nyt vigtigt skridt.

Snart kan Cp Sourcing tilbyde 3D-print i metal, hvilket giver endnu flere muligheder for at hjælpe kunderne hurtigt og billigt i deres produktudvikling.

Selvom materialet er dyrere at printe end andre 3D-materialer, så giver det nogle helt nye muligheder for at fremstille færdige prototyper. På billederne ses eksempler på 3D-print i metal hos Cp Sourcing.

Virksomheden forventer at være klar med det nye tilbud efter påske. Kunder kan derfor allerede nu indgå aftale om 3D-print i metal.

Cp Sourcing oplyser videre, at 3D-print er i en rivende udvikling, og at kunderne derfor inden for en overskuelig fremtid kan få fremstillet endnu mere præcise elementer.

Hvis du vil følge med i nyhederne fra Cp Sourcing, kan du tilmelde dig virksomhedens kvartalsvise nyhedsbrev her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cp Sourcing ApS

Højager 2, Durup
7870 Roslev
Danmark
Cp Sourcing ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.156