23948sdkhjf

Geberit lancerer justérbart toilet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geberit A/S

Geberit One er en minimalistisk revolution, med blandt andet en banebrydende monteringsløsning, der gør toilettet justérbart i højden. I det hele taget er hver lille detalje er optimeret på det nye toilet – fra design til installation.

Geberit har bragt deres 150 års knowhow ind i en komplet make-over af toilettet ved at evaluere hver en lille detalje og tilføje nye smarte funktioner til det mest centrale element på badeværelset – privat eller offentligt. Resultatet er Geberit ONE toilettet: Det mest funktionelle, fleksible og let installerbare toilet fra Geberit til dato. Og det passer til alle Geberits installationselementer.

”Vi har redesignet og rekonstrueret et temmelig centralt produkt i badeværelset for at sætte en ny standard. Montering, rengøring og vedligeholdelse bliver gjort lettere end nogensinde med en fleksibel monteringsramme, den næsten lydløse TurboFlush-skylleteknologi og et sæde, som du nemt klikker af og på ved rengøring. Derudover passer det tidløse design til badeværelset nu og i fremtiden,” siger Nina Slothuus Nielsen, Marketing Manager i Geberit Danmark.

Lyden af ​​stilhed
Geberit ONE-toiletskålen er designet med TurboFlush-teknologien, der allerede bruges i Geberit AquaClean douchetoiletter. Når der skylles ud i toilettet, skylles vandet rundt i en spiral i toiletskålen. Takket være den optimerede styring af vandstrømmen er skyllet ikke bare meget stille, men også ekstremt grundigt.

Fleksibel højde
Det væghængte Gebert ONE toilet kan nemt installeres af kun én blikkenslager: Åbn kassen, tilslut udløbsrøret med bajonetfæstningen, løft toilettet på plads, fix det, og du er færdig. Særligt bemærkelsesværdigt er, at du kan justere toilettets højde med op til fire centimeter – enten tre centimeter op eller én ned jf. fabriksindstillingerne. Højden kan justeres under den første installation eller flere år senere – uden at åbne væggen. Det er blevet muligt på grund af det nye fastgørelseselement og det fleksible udløbsrør.

Justerbart sæde
Toiletsædet har også fået en makeover. Den kan nu justeres i alle fire retninger, så den kan tilpasses perfekt til Geberit ONE-toiletskålen. Desuden leveres sædet med soft close og QuickRelease for optimal brugerkomfort.

 Yderligere funktioner, der er værd at nævne:

·       Mindre rengøringsbesvær

Den keramiske overflade på Geberit ONE er forseglet med Geberits berømte KeraTect® specialglasur. Det gør ikke kun overfladen praktisk talt ikke-porøs, men også superglat. Alle bolte og beslag er naturligvis skjult, og toilettet er fuldt indhyllet, hvilket giver det et rent og glat udseende – og eliminerer gemmesteder for både bakterier og kalksten i - og omkring Geberit ONE toilettet.

Sammen med TuboFlush-teknologien gør det daglig rengøring meget lettere og minimerer brugen af ​​barske rengøringsmidler. 

·       Slut med ubelejlige lugte

Som med alle Geberits toiletter kan Geberit ONE-toilettet udstyres med Geberit DuoFresh, der fjerner enhver ubelejlig lugt direkte fra toilettet. Luft suges ud via skyllerøret, renses gennem et keramisk filter i cisternen og returneres til rummet som renset luft bag betjeningspladen. En integreret sensor sørger for, at DuoFresh-modulet automatisk tændes og slukkes. Geberit DuoFresh kan installeres på et senere tidspunkt – ikke nødvendigvis under den første installation.

Basisversionen af Geberit ONE er fuldt funktionsdygtigt uden elektricitet, men det anbefales at installere en stikkontakt nær Geberit ONE for senere at have mulighed for at opgradere (f.eks. med DuoFresh-modulet).

Geberit ONE er tilgængelig i Danmark fra april 2020.

 

Installationsfunktioner:

Skjult fastgørelse
Geberit ONE-toilettet imponerer takket være det kompakte udseende og jævne, lukkede form. Med en projektion på kun 54 cm er det den ideelle løsning til badeværelser i alle størrelser.

Nyt, justerbart fastgørelseselement
Det nye fastgørelseselement og det fleksible udløbsrør gør det muligt at justere installationshøjden. Dette resulterer i hurtig installation og et interval på 4 cm (fra +3 cm til -1 cm i forhold til fabriksindstillingen) for installationshøjden, hvilket betyder, at højden også kan justeres efter installationen af cisternen.

Aftageligt toiletsæde
Toiletsæde og låg på Geberit ONE-toilettet kan fjernes fra toiletskålen med én hånd ved at trække det opad kortvarigt – for at lette rengøring.

TurboFlush
Den glatte indre toiletskål uden skyllekant er let at få øje på. Når der bliver skyllet ud i toilettet, strømmer vandet sideværts ind i toilettet og strømmer i spiralform gennem det. Det sikrer en enestående, ultra-stille skylning - den såkaldte TurboFlush.

Enkel installation
Vinkelværktøjet med optimeret kraftoverførsel – udviklet specielt til Geberit ONE – gør fastgørelse af toilettet hurtig og nem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geberit A/S

Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Danmark
Geberit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11