23948sdkhjf

Scanmaster i kampen mod corona

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanmaster ApS

Sammen med vores leverandør, ViscoTec, ønsker Scanmaster at hjælpe med at vinde kampen mod Corona så hurtigt som muligt.

Til dette formål vil vi gerne støtte de rette folk med vores doseringsudstyr og vores erfaring, hvis det er nødvendigt. 

ViscoTec doseringssystemer er især egnede til dispensering eller sprøjtning af en lang række kemiske suspensioner såsom desinfektionsmidler, flydende medicin eller endda pastaer og fedt. Dispenserne er lette at integrere – også i eksisterende systemer. Og de er velegnede til både halvautomatisk og fuldautomatisk doseringsopgaver. 

ViscoTec og Scanmaster har årtiers ekspertise inden for en lang række dispenseringsapplikationer. Blandt andet i den specielt oprettede Hygienic Solutions-afdeling (medicinalvarer, medicinsk teknologi, diagnostik osv.). Opgaverne med vores doseringsteknologi på dette område inkluderer for eksempel kontinuerlig anvendelse af diagnostik på teststrimler, påfyldning af reagenser i reagensglas eller påfyldning af serumudskillende geler i rør.

Inden for mikrodispensering har især preeflow fra ViscoTec allerede vist sig i utallige applikationer. Detaljer om 1- og 2-komponenters og sprøjtedispensere med høj præcision findes her: www.scanmaster.dk/preeflow

Alle forudgående applikationssystemer kan leveres fra lager med kort varsel. 

Additivfremstilling er et af de nyeste områder af ViscoTec. Med 3D-printhovederne kan væsker og pastaer udskrives. Takket være omfattende interne test og vellykkede applikationer i de senere år kan vi også tilbyde rådgivning på dette område. 

Tøv ikke med at kontakte os!

Selv hvis vi kun kan hjælpe med vores erfaring inden for doseringssystemer og sende dig til den rigtige leverandør. Vi vil med glæde rådgive dig når som helst. 

For at kontakte os om dette emne skal du blot sende en e-mail med en kort beskrivelse af problemet inklusive kontaktoplysninger til info@scanmaster.dk. En af vores medarbejdere vil derefter kontakte dig med det samme. 

Et overblik over fordelene ved vores teknologi: 

  • Skånsom behandling af forskydningsfølsomme materialer 
  • Programmerbar suck-back-funktion – til rene doseringsresultater uden at tråden trækker eller drypper
  • > 99% gentagelighed af doserings- og påfyldningsprocesser 
  • Muligt uanset viskositet 
  • Om nødvendigt doseres komponenter i hygiejnisk design

 

SCANMASTER

Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanmaster ApS

Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Danmark
Scanmaster ApS

Billeder & videoer

væskefyldning af sprøjte vaccine udstyrvæskefyldning af sprøjte vaccine udstyrvæskefyldning af sprøjte vaccine udstyr

Send til en kollega

0.1