23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DGNB og materialeproducenter

Sammen med Rambøll har Phønix Tag Materialer udarbejdet en dokumentationspakke, der dokumenterer, hvordan tagpapprodukterne bidrager til en bygnings DGNB-certificering.

DGNB og materialeproducenter
Sammen med Rambøll har Phønix Tag Materialer udarbejdet en DGNB-dokumentationspakke, der dokumenterer, hvordan tagpapprodukterne bidrager til en bygnings DGNB-certificering. Pakken gør det let for bygherrer og rådgivere at vurdere tagpaps bidrag til bæredygtigt byggeri. Det kan du høre mere om i afsnit 11 af Tagkanalen. Se også de andre videoer om DGNB her på Tagkanalen.

Flere og flere bæredygtige byggeprojekter skyder op på dansk grund. For mange bygherrer forbliver bæredygtighedsvisionen dog på tegnebrættet, fordi manglende know-how fører til handlingslammelse. Den dansktilpassede bæredygtighedscertificering DGNB løser denne udfordring, fordi den hjælper bygherrer med at dokumentere bæredygtighed i byggeriet.

Sammen med Rambøll har Phønix Tag Materialer udarbejdet en DGNB-dokumentationspakke, der dokumenterer, hvordan tagpapprodukterne bidrager til en bygnings DGNB-certificering. Pakken gør det let for bygherrer og rådgivere at vurdere tagpaps bidrag til bæredygtigt byggeri. Det kan du høre mere om i afsnit 11 af Tagkanalen.

Læs mere om DGNB og Phønix Tag Materialers DGNB-dokumentation.

Phønix Tag Materialer A/S
Vester Allé 1
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711785
P nummer: 1008017065

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064