23948sdkhjf

Livet med Covid-19 hos Abexa

| Medlemsnyhed | Indrykket af Abexa ApS

Covid-19 har skabt udfordringer for detailhandlen. Hvordan skabes der tryghed for medarbejderne og kunderne?

Danmark er et andet land, befolkningen er ikke den samme og det påvirker alles levebrød på den ene eller anden måde. Mange dagligvarer butikker har haft åbent som normalt, byggemarkeder osv. Nu åbnes der lige så stille op for flere. Covid-19 har ændret Danmark. Covid-19 har ændret verden.

Covid-19 giver os som erhvervsdrivende nogle helt nye udfordringer, som vi aldrig har haft med i vores overvejelser. Tanker, som hvordan gør vi kunderne trygge ved at komme i butikken, hvordan gør vi som virksomhed vores til at inddæmme smitten, hvordan beskytter vi vores medarbejder bedst muligt. Tankerne er mange og helt sikkert også forskellige fra person til person og fra branche til branche.

Abexa´s dagligdag er forandret, meget endda. Vores største område har før Covid-19 været festivaler, undervisning af frivillige mm. En verden der er lukket helt ned for i dagens Danmark. En verden som vi ikke ved hvornår åbner op igen. Til stor frustration for både Abexa, festivalarrangørerne og ikke mindst alle de tusindvis af gæster, som havde glædet sig.

Abexa har et kæmpe netværk indenfor events, byggeri og retail. Flere har derfor kontaktet os i håbet om at, vi kan hjælpe butikkerne med at, gøre hverdagen mere tryg for både medarbejdere og kunderne. En forespørgsel som vi med glæde har takket ja tak til.  At være Covid-19 sikkerhedsmedarbejder er en ny opgave som alle kan skrive på listen. Hos Abexa er vi stolte af at kunne gøre en forskel for den enkelte medarbejder og stolte af at kunne give kunden følelsen af, at butikken passer på og tager alle forholdsregler.

Sikkerhedsmedarbejderen har til opgave at, sørger for at, kunderne spritter hænder eller tager handsker på inden vedkommende går ind i butikken. At kunderne opfører sig pænt og tager afstand. Medarbejderne føler en stor tryghed i at, de ikke har til opgave at sørger for at disse forholdsregler. De har overskud til at varetage deres arbejde og passe på dem selv.

I et stort og tæt samarbejde med mange af vores kollegaer i branchen, hjælper vi butikker mm. i hele landet. Vi er sikre på at vi igennem sammenhold kan hjælpe Danmark over på den anden side.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Abexa ApS

Tingvej 34
8543 Hornslet
Danmark
Abexa ApS

Send til en kollega

0.11