23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vordingborg Sydhavn

20 dobbeltmoduler i 2 plan er monteret på BAYO.S skruefundamenter

Så er anlægsarbejdet ved Vordingborg Sydhavn ved at være færdigt.

BAYO.S har monteret skruefundamenter til 20 dobbelt moduler, som udgør beboelsen for de italienske håndværkere, der arbejder på den nye Storstrømsbro.

De professionelle skruefundamenter er monteret i 10 - 20 meters dybde til de 20 dobbeltmoduler i 2 plan, som bl.a. indeholder 64 boliger.

BAYO.S skruefundamenter overholder alle krav inden for det danske bygningsreglement og kan akkrediteres i henhold til Eurocode 7.

✔️ BAYO.S er ISO 9001:2008 certificeret
✔️ Skruefundamenter fra BAYO.S er CE-mærkede
✔️ Stål i henhold til EN 10025-2
✔️ Galvanisering i henhold til EN 1461
✔️ Svejsning i henhold til EN1090-2
✔️ Understøtter BR18
✔️ Kan akkrediteres i henhold til Eurocode 7

BAYO.S har et tæt samarbejde med Aalborg Universitet, Innovationsfonden, Vækstfonden og Geofirmaet Andreasen & Hvidberg omkring skruefundamenter til fremtidens byggerier.

 BAYO.S Skruefundamenter, Aalborg Universitet og Geofirmaet Andreasen & Hvidberg har med støtte fra Innovationsfonden gennemført et forskningsprojekt og kan nu som de første i Danmark akkreditere brugen af BAYO.S skruefundamenter. Dermed sikres det, at bygningsreglementets Eurocode 7 overholdes.

 Ud fra en jordbundsundersøgelse, der viser jordens styrke beregner vi, hvordan opgaven skal løses og slutteligt modtager du som kunde en rapport, der dokumenterer alle de installerede skruefundamenter enkeltvis.

Innovationsfonden støtter også et nyt 4 årigt forskningsprojekt – Grand Solution - på Aalborg Universitet, som skal være med til at løfte teknologien ind i de store byggerier. Også dette projekt er skabt som et samarbejde mellem BAYO.S Skruefundamenter, Aalborg Universitet og Andreasen & Hvidberg.

Kontakt os og hør om mulighederne til netop dit projekt. Tlf.: 7220 7012.

Læs mere om BAYO.S Skruefundamenter på www.bayosskruefundamenter.dk

 

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.046