23948sdkhjf

LVT skaber fredeligt biblioteksmiljø

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Tommelilla kommune i Skåne har fået nyt bibliotek med dekorativt LVT-gulv, der ud over trinstøjsreduktion på 15 dB er nemt at vedligeholde og rengøre.

Det gamle bibliotek i Smedstorp i Skåne lå før klemt inde i en skole, så brugerne måtte gå igennem skolebygningen for at nå frem. Tomelilla kommune valgte imidlertid for nylig at flytte biblioteket til nye lokaler og besluttede desuden at give adgang efter lukketid og i weekender for alle med et bibliotekspas.

Men for at kunne skabe et komfortabelt og elegant læse- og læremiljø for både børn og voksne, måtte Tomelilla kommune finde et gulv, der forbedrede lydreduktionen og leverede komfort under fødderne.

Kommunen valgte derfor at få monteret Altro Ensemble™.

Prisvindende gulv med 15 dB trinstøjsreduktion

Det prisvindende Altro Ensemble er et luksuriøst modulopbygget gulv (LVT) af høj designkvalitet med 15 dB trinstøjsreduktion. Det er samtidig nemt at rengøre og vedligeholde og tilbyder desuden komfort under fødderne.

Derudover er det et godt gulv til et bibliotek, da undersiden af fliserne både giver lydreduktion og en dejlig overflade at gå på.

 - Gulvet er flot, vedligeholdelsesvenligt og bidrager til at skabe et stille miljø, så alle har været glade, både brugere, personale og rengøringspersonalet, siger projektleder Lars Axelsson fra Tommelilla kommune og fortsætter:

- Vi valgte hovedsageligt Altros gulv på grund af de akustiske fordele. Vi har investeret i lydabsorbenter på væggene og akustiske løsninger i loftet. Men vi ønskede at reducere støjen så meget, som vi kunne, for at fremme fred og ro, når man læste, og Altros løsning passer perfekt ind.  

FIK DU LÆST: Verdens største lakseanlæg får lækker kontorstemning

Processen gled nemt fra start til slut

Han suppleres af Ronnie Bergström, tilsynsførende hos virksomheden Floors i Ystad, som installerede gulvet:

- Processen gled nemt fra start til slut, og resultatet er blevet rigtigt godt. Der var ingen problemer overhovedet under monteringen, og alting gik som planlagt. Altro Ensemble var utroligt nemt at håndtere, og det er altid en fordel for os som montører.

FIK DU LÆST: Genanvendeligt designgulv i endnu flottere udgave

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099