23948sdkhjf

Moelven hjælper dig med at vælge terrasse!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Moelven Danmark A/S

Sommeren er lige om hjørnet og måske er der behov for en ny træterrasse på en god skyggeplads eller lige der hvor aftensolen rammer.

Mulighederne og ønskerne er mange og det kan være svært at vælge.

Moelvens mål er at tilbyde forbrugerne gode miljørigtige løsninger i høj kvalitet.
Vi leverer forskellige terrassetyper i flere forskellige træsorter, så du kan få den, der passer dig.

Hvilken terrassetype er du?
ThermoWood er varmebehandlet træ fra nordens egne skove som er yderst velegnet til træterrasse. Træet behandles efter en teknik som vikingerne brugte, hvor de forkullede ydersiden af træpæle, som de satte i vand for at forlænge holdbarheden.

Læs mere om ThermoWood træterrasse her.

Canadisk cedertræ indeholder “thujapliciner” (råd- og svampehindrende stoffer), der bevirker, at træet kan anvendes ubehandlet og opnå en lang funktionstid. Totempæle i canadisk cedertræ står stadig efter mere end 1000 år, så hvis du vælger en terrasse i cedertræ er du sikker på at den holder længe.

Læs mere om Canadisk cedertræ træterrasse her.

ThermoAsk er eksklusiv hårdttræ til terrassen. Det er asketræ, som er varmebehandlet uden brug af kemikalier eller gasser. Kun den rene råvare fra naturen til dig, som værdsætter høj kvalitet, æstetik og miljørigtighed.

Læs mere om ThermoAsk træterrasse her.

En terrasse skal holde i mange år og det kan være svært at vælge. Vi har derfor gjort det enkelt for dig og samlet informationen, her kan du let se de forskellige træsorters egenskaber og muligheder.

Vælg din træterrasse her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Moelven Danmark A/S

Herstedøstervej 27-29 C 1.sal
2620 Albertslund
Danmark
Moelven Danmark A/S

Send til en kollega

0.094