23948sdkhjf

Er laboratoriearbejde hverdagskost i din virksomhed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Så er der med garanti brug for laboratoriekar og laboratoriebakker

Brug laboratoriekar og laboratoriebakker fra DENIOS i det daglige arbejde i laboratoriet. Det gælder blandt andet som sikkerhedskar, eksperimentelle bakker og ved påfyldning / dosering.

 

Hvad er et laboratoriekar?

Hos DENIOS har vi laboratoriekar af polyethylen (PE) og af rustfrit stål afhængig af, hvad de skal anvendes til. Et laboratoriekar af polyethylen (PE) kan nemlig beskytte under aftapning og påfyldning af særlige aggressive kemikalier. Vores laboratoriekar af rustfrit stål opfylder kravene til levnedsmiddelindustrien og er uhyre korrosionsbestandige.

Generelt er laboratoriekar geniale, når der skal flyttes væske fra et sted eller en beholder til et andet sted eller en anden beholder.

 

Hvad er en laboratoriebakke?

Vores laboratoriebakker fås af polypropylen (PP), og de er bestandige mod syrer og baser. Et laboratoriebakke fra DENIOS er klapsalve-god som opsamlingskar ved laboratoriearbejde, hvor der arbejdes med miljøfarlige og aggressive væsker.

En DENIOS laboratoriebakke kan anvendes som forsøgskar og fralægningsbakke til instrumenter, medicinske produkter, fotofremkaldelse eller til levnedsmidler. Til den praktiske type - vores laboratoriebakker er pladsbesparende, da de kan stables oveni hinanden.

 

I tvivl om hvad du har brug for?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for laboratoriebakker eller laboratoriekar? Om laboratoriekarrene skal være af polyethylen eller rustfrit stål? Hvor mange du har brug for? Hvilken størrelse bakkerne eller karrene skal have? Ring til os på 76 24 40 80 eller skriv en mail til info@denios.dk inden du køber. Vi sidder klar til at rådgive dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Laboratoriekar af PELaboratoriekar af rustfrit stålLaboratoriebakker af PP

Send til en kollega

0.11