23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny projektleder til elafdeling i Silkeborg

Hos Henning Mortensen a/s er Jesper Ringgaard Bech Poulsen netop ansat som projektleder i elafdelingen.

I det nye job skal Jesper Ringgaard Bech Poulsen være med til at sikre, at byggeriet af de mere end 200 typehuse, som Henning Mortensen a/s hvert år er med til at opføre, kører effektivt og i tæt dialog med kunderne.

Med udgangspunkt i solid erfaring fra elbranchen ser Jesper Ringgaard Bech Poulsen frem til at føre typehuskunderne trygt gennem byggeriet af deres drømmehuse.

»I en nybyggerproces er der mange valg, som skal træffes. Min alsidige elfaglige baggrund giver mig et solidt udgangspunkt – både i den direkte kundekontakt, hvor jeg skal omsætte kundernes ønsker og behov til velfungerende eltekniske løsninger, men også i den daglige dialog med samarbejdspartnere og montører omkring projekterne«, siger Jesper Ringgaard Bech Poulsen.

Jesper Ringgaard Bech Poulsen er bosat i Resenbro ved Silkeborg, uddannet elektriker og aut. elinstallatør og har mere end 20 års erfaring fra elbranchen. Senest har han været ansat som salgsingeniør og projektleder hos EL:CON, hvor han beskæftigede sig med gadebelysningsprojekter. Tidligere har han arbejdet hos blandt andet Resenbro el og vvs og Grundfos. Desuden har han gennem flere år været selvstændig elinstallatør i Ry.

Grundet en nyresygdom er Jesper Ringgaard Bech Poulsen ansat i en fleksjobordning med 25 timer/uge. Han startede hos Henning Mortensen a/s i slutningen af april 2020.

Mere om eltekniske installationer og boligbyggerier? Så kontakt:

Jesper Ringgaard Bech Poulsen
E-mail: jrp@henning-mortensen.dk
Tlf: +45 21805001

Læs mere om Henning Mortensen a/s

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.078