23948sdkhjf

Få dit eget projekthotel i skyen med 33% rabat

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

BIMcloud as a Service er en hosted cloud-løsning, der sikrer dig ubegrænset lagerplads i skyen.

Da Corona lukkede arbejdspladser over hele verden, iværksatte GRAPHISOFT et beredskab, der hjalp brugerne med at arbejde hjemmefra. Projektet har været en stor succes med over 2.000 aktiverede licenser fordelt på 300 virksomheder fra 50 forskellige lande. 

LÆS OGSÅ: Nødvendighedens arkitektur: Interview med JDS Architects 

BIMcloud as a Service er en ”hosted” cloud-løsning, som også giver god mening Post-Corona. Frem til 31. august 2020 har du mulighed for at købe GRAPHISOFTs samarbejdsplatform i skyen med 33% rabat. Prisen for et år er kr. 2.700 per flydende licens. Du får ubegrænset antal projekter og lagerplads, der giver dig mulighed for at arbejde på alle dine projekter – uanset hvor i verden du, dit team og dine samarbejdspartnere befinder sig.           

Hvad er BIMcloud?
BIMCloud er dit projekthotel i skyen og som bruger slipper du for at tænke på teknisk opsætning, ligesom du ikke behøver særlig hardware eller netværk til rådighed. Har man adgang til internettet er det nok.

BIMcloud gratis i to måneder indtil 31. maj
Aktiverer du tilbuddet inden 31. maj 2020 er det gratis at benytte BIMcloud i de første to måneder. Det tager højst 15 minutter at tilmelde sig, og man skal bruge sit (eller oprette et nyt) GRAPHISOFT ID til at logge ind og man skal indtaste kreditkort-oplysninger, som alene benyttes i tilfælde af, man ønsker at fortsætte med samme BIMcloud efter den gratis periode 60 dage.

LÆS OGSÅ: ARCHICAD Tips & Tricks Webinar 

33% rabat på årsabonnement frem til 31. august
Frem til 31. august 2020 har du mulighed for at få lagerplads i skyen med 33% rabat. Prisen for et år er normalt kr. 4.050 per flydende licens, men med rabatten koster det kun kr. 2.700 per flydende licens om året.

Få BIMcloud as a Service her >>

Spørgsmål og support
GRAPHISOFT Center Danmark yder fuld support til denne løsning uden beregning. Har du spørgsmål eller opstår der problemer kontakt os på support@formfaktor.dk eller +45 8862 6680. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Send til en kollega

0.094