23948sdkhjf

Fuldautomatisk fedtudskiller installeret i FOA

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lauridsen Handel & Import A/S

FOA havde en utæt fedtudskiller i rustfri stål, som var utæt, hvorfor der skulle findes en anden løsning. De valgte en fuldautomatisk fedtudskiller i specialmål.

FOA skulle bruge en ny fedtudskiller, da den gamle fedtudskiller i rustfrit stål var blevet utæt. Det resulterede i, at det lugtede fælt i meget af bygningen. Til at løse opgaven havde FOA valgt Ervin Frank ApS. Ervin Frank kiggede på forskellige løsninger, som kunne erstatte den rustfrie fedtudskiller. Det var ikke helt så ligetil, da rummet, hvor udskilleren var installeret, var meget smalt. Derudover var det vigtigt for FOA at have en fedtudskiller, som krævede så lidt manuelt arbejde som muligt, når den skulle tømmes. Derfor valgte Ervin Frank at kontakte os, således at vi i fællesskab kunne finde en løsning, der levede op til disse krav.

Gennem dialog fandt vi frem til forskellige løsningsforslag, som levede op til FOAs krav. Her valgte Ervin Frank og FOA at gå videre med vores fuldautomatiske fedtudskiller, som automatisk tømmer fedtudskilleren til slamsugeren, den rengør automatisk udskillertanken med varmt vand og endelig genfylder den automatisk udskilleren med koldt vand.  

Den fuldautomatiske fedtudskiller kan således betjenes via en kontrolboks uden for bygningen under tømningsprocessen. Det giver en masse driftsfordele, idet slamsugeren kan tømme udskilleren, selv når bygningen er lukket ned. Der behøver altså ikke at være pedel eller vicevært tilstede, når udskilleren skal tømmes.

Anlægget blev installeret med SonciControl for nøjagtig overvågning af fedtlaget i tanken. Alle signaler fra kontrolboksen sendes over bygningens CTS anlæg, således at vicevært altid er orienteret om fedtlaget i tanken.

Løsning som blev brugt:

100303418 (Special mål) - EasyClean Auto Mix og Pump (PV+S) NS 7
100302143 - Sonic Control niveauregistrering til fedt


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lauridsen Handel & Import A/S

Ambolten 1
6800 Varde
Danmark
Lauridsen Handel & Import A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094