23948sdkhjf

Demag Cranes modtager ordre på 164 wiretaljer til walisisk vindmøllepark

| Medlemsnyhed | Indrykket af Demag

Demag Cranes har modtaget en ordre fra Granada Material Handling Ltd på, at levere 164 elektro wiretaljer til et vindmølleprojekt - den nye Gwynt y Môr offshore vindmøllepark i Wales.

Ordren kommer i kølvandet på en kontrakt, der er udstedt til Granada af RWE npower renewables, til at designe, levere, certificere, afprøve og idriftsætte kransystemer til nye Gwynt y Môr offshore vindmøllepark.

Granada har indarbejdet Demag taljen i Deres specialdesignede "Python" kran-system, som vil blive monteret på platformen af fundamentet til vindmøllen og på to transformerstationer i offshore vindmølleparken. "Python"-enheden er blevet udviklet til løft af tunge service-komponenter fra forsyningsskibe i losningsområder i offshoremiljøet. De drivende faktorer i udviklingen af kranen har været sikkerhed, funktionalitet og brugervenlighed for operatørerne.

Thomas H. Hagen, medlem af bestyrelsen for Demag Cranes AG og COO kommenterede: "Med de løsninger og produkter, som vores to stærke brands, Demag og Gottwald tilbyder, støtter vi både offshore og onshore vindmølle industrien i hele levetiden af deres udstyr. Vore produkter er i daglig brug under fremstilling af møllens komponenter, lastning og losning af skibe med vores havnekraner, og er desuden vigtige som løfteudstyr monteret i vindmølle nacellen eller på offshore vindmølle platformen, som nu også omfatter wiretaljerne bestilt af Granada."

Mark Sidwell, direktør for Granada, udtalte: "Vi har tidligere haft gode erfaring med at arbejde med Demag Cranes på lignende offshore vindmøllepark projekter. Vi har arbejdet tæt sammen med Demag Cranes i udviklingen af en materialehåndteringsløsning, som imødekommer de specifikke krav i Gwynt y Môr projektet. Dybden af den tekniske ekspertise hos Demag, har suppleret vores viden i vor offshore produkt og servicedivision. "

Yderligere oplysninger:
Gwynt y Môr havmøllepark er ved at blive bygget i Det Irske Hav, 18 km fra den nordlige Wales kyst på vanddybder på mellem 12 og 28 m. Parken vil bestå af 160 vindmøller og to transformerstationer, hvilket gør det til en af Europas største vindmølleparker under opførelse i øjeblikket. Installationen af møllefundamenter er planlagt til fjerde kvartal af 2011, og den første el-produktion forventes at finde sted i løbet af 2013. Det forventes, at vindmølleparken vil være fuldt operationel i slutningen af 2014, hvor den vil være i stand til at generere ca. 1.950 GWh el om året, hvilket er tilstrækkeligt til at forsyne cirka 400.000 husstande i Storbritannien med strøm.

Demag wiretalje FDR-Pro 5, SWL 1,3t, er designet til at opfylde kravene i offshore applikationer og er udstyret med en lang række funktioner. Hejsestabilitet, langsomme løftehastigheder for præcis håndtering, hurtige løftehastigheder til losning og en 24-meters løftehøjde sikrer præcis krog positionering til enkel og sikker losning af forsyningsskibe, selv i hård sø. Taljen er IP65 kapslet og malet med en offshore specificeret C5M maling for, at modstå indtrængen af vand hhv salt i det hårde havmiljø.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Demag

Mileparken 9 A
2740 Skovlunde
Danmark
Demag

Send til en kollega

0.146