23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pladsmangel? Hurtig og effektiv løsning med modulsystem

Expandia har modulsystemer til, skole, daginstituition, kontor, byggepladskontor, boliger, studieboliger, omsorgsboliger, ældreboliger og plejehjem.

Det skal være nemt og bekymringsfrit at leje midlertidige lokaler hos os og hverken give ekstra arbejde eller ubehagelige omkostninger for dig som kunde. Vi tilbyder et trygt og enkelt lejekoncept, hvor I har faste månedlige omkostninger og en kundeservice, der løser eventuelle problemer. Lejen er naturligvis inklusiv service og forsikring.

Når du vælger at leje hos os starter vi med en gratis behovsanalyse, hvor vi ser på jeres projekt og hvilken type lokaler I har brug for og i hele lejeperioden arbejder vi for, at I har en god dagligdag i jeres nye lokaler.
For både gode relationer og jeres trivsel er vigtig for os.

Expandia har modulsystemer til, skole, daginstituition, kontor, byggepladskontor, boliger, studieboliger, omsorgsboliger, ældreboliger og plejehjem.

Tag en rundtur i vores forskellige modulsystemer i 3D ved at klikke her.

Med Expandias modulsystem får du: 
- 30-500 m2 lokaler klar inden for 7-14 dage
- 500 m2 lokaler klar på 14-30 dage
- Kort binding (ned til 60 dage) 
- Hurtig forlængelse af lejeaftalen 
- Opsigelse med kort varsel, når behovet er slut

Vil du vide mere om Expandia Moduler og hvad vi kan tilbyde så klik her eller kontakt os på 70 22 12 24 eller skriv en mail til os på info@expandia.dk

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.094