23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spild er ikke en del af godt design

Mange af STENIs kunder sætter pris på muligheden for at tildanne formater til deres projekter på STENIs produktionsanlæg. Der er ikke nogen standardlængder og -bredder, kunden får den længde og bredde han ønsker.

Et stigende problem på danske byggepladser er mængden af spild på byggematerialer. STENI's tekniske konsulenter hjælper med at granske projekttegningerne med henblik på at optimere i forhold til længde- og breddemoduler. I mange tilfælde vil arkitekten blive inddraget for at skabe den økonomisk mest fordelagtige optimering.

Pladerne kan bores samtidig med at de produceres, således at man bliver fri for at bruge tid på det på byggepladsen. STENI har mange standard boreskabeloner, der opfylder de fleste behov, kunden har for boring. Et produktionsoplæg præsenteres for arkitekt og entreprenør, indeholdende diverse boreskabeloner.

STENI har mange års erfaring i at projektere facadeløsninger og kan hjælpe entreprenøren med en løsning, så der bruges mindre tid på montagen på byggepladsen. Det kræver kun at man kontakter STENI i god tid, så de kan rådgive om hvilken vej man kan gå for at få en hurtigere montagetid.

Med en STENI facade får du:
60 års funktionsgaranti
60 års dokumenteret levetid
Anti-graffiti overflade
Vandfast og farvebestandig
Miljøvenlig

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Kontaktperson

KMH
Karsten Marott Hansen
Country Manager
+45 28871402 karsten@steni.dk

Send til en kollega

0.047