23948sdkhjf

Rockpanel styrker indsatsen mod forhandlerne

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rockpanel

Rockpanel styrker indsatsen mod forhandlerleddet med ansættelsen af René Hansen i en stilling som Area Sales Manager for Sjælland, Fyn og øerne.

Med ansættelsen af René Hansen vil facadeproducenten Rockpanel styrke relationen til forhandlerleddet. Som Area Sales Manager for Sjælland, Fyn og øerne vil René blive bindeleddet mellem forhandlerne og Rockpanel. Dette vil omfatte både eksisterende forhandlere, men han vil også etablere nye relationer. René vil have stærkt fokus på basisproduktet Rockpanel Uni, der er målrettet tømrere og gør-det-selv-folket, et produkt der allerede er en lagervare hos flere tømmerhandlerne.

Med ansættelsen af René vil vi sikre, at vi bliver endnu mere tilgængelige og en endnu stærkere sparringspartner for forhandlerne. Rene skal yde teknisk konsulentbistand og proaktivt hjælpe forhandlerne med at promovere Rockpanel i forhandlernes lokalområder. Med ansættelsen af René, har vi styrket holdet betragteligt på dette område”, fortæller Business Manager Allan Lindboe fra Rockpanel.

Et kendt ansigt
René vil være et kendt ansigt for mange forhandlere, da han har bevæget sig i byggebranchen i over 30 år. Facadebranchen er også hjemmebane for René, da han gennem årene har haft ansættelser i både Cembrit og Etex og han forventer at denne erfaring vil blive en stor styrke:

Jeg glæder mig til at arbejde med et bæredygtigt materiale, der har nogle fantastiske styrker både hvad angår design og holdbarhed. At det ydermere er lettere at montere end de fleste andre facadematerialer gør det til en virkelig stærk løsning. Jeg glæder mig til at møde forhandlerne, hvoraf jeg vil kende mange af dem allerede. Jeg glæder mig til at styrke Rockpanels position i dette marked” siger René og tilføjer:

 ”Selv om jeg skal ud på en ny bane, så er det kendt stof og jeg glæder mig til at gøre brug af min tekniske og forretningsmæssige indsigt til at styrke forretningen både for vores forhandlere og for Rockpanel”.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rockpanel

Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Danmark
Rockpanel

Send til en kollega

0.145