23948sdkhjf

Skandinavien er vores hjemmebane

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfix A/S

I krisetider søger vi mennesker ofte mod det nære og det velkendte. Kort sagt - når hverdagen er vendt på hovedet, ønsker vi ekstra tryghed.

Danske Alfix har været i byggeriet siden 1963. Vi har gennemlevet flere op- og nedgangstider, og vi har nu været aktive i 7 årtier.

Få skandinaviske producenter tilbage
Alfix er nu én af ganske få skandinaviske producenter, som stadig har familieeje og producerer lokalt. Eksempelvis er flere danske producenter i de seneste år kommet på central- og sydeuropæiske hænder.

I Alfix sætter vi alt ind på at servicere de nordiske lande, hvor vi værner om stærke og stolte håndværkstraditioner. Her anvendes bæredygtige og langtidsholdbare produkter, som respekterer det særlige klima og behov, der findes netop her. Herunder store krav og forventninger til et ansvarligt miljø og arbejdsmiljø.

Gennem mange år har Alfix missionen været at skabe TRYGHED for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Ansvarlig styrke er vores slogan, og heri ligger et gennemgående ønske om at agere ordentligt som virksomhed.

Første danske producent
Vidste du, at Alfix var den første danske producent af fliseklæbere og fugemasser?
Virksomheden blev i 1963 stiftet af Hans C. Toft (salgskonsulent) i et kælderlokale i privatboligen i Kolding. Murerne, bygherrerne og forhandlerne havde ikke et dansk og gennemtestet produkt, som kunne sikre en langtidsholdbar flisekonstruktion. Murerne mødte reklamationer på, at fliserne løsnede sig fra underlaget og fugerne revnede. Problemet skyldtes ofte den anvendte mørtel, som håndværkeren selv blandede sammen på byggepladsen. Problemet motiverede Hans C. Toft til at komme med en holdbar løsning – Alfix.

Mere end Danmark
I 70´erne voksede virksomheden sig for alvor større, og eksport til det øvrige Skandinavien tog snart fart. De mange års erfaring har givet os et solidt fundament, hvor vi fortsat kan skabe tryghed for vores kunder og samarbejdspartnere. Fliseklæbere og fugemasser udgør fortsat kernen i produktsortimentet som er kraftigt udvidet gennem årtierne.

I Alfix er vi både danske og skandinaviske i hjertet og betragter hele Skandinavien som vores hjemmebane. Som familieejet virksomhed værdsætter vi de langvarige relationer med murere, forhandlere, projekterende og andre vigtige samarbejdspartnere.

Én stor familie
Det glæder os meget, at skandinaverne i stadig stigende grad efterspørger vores danske systemer. Vi oplever, at både murere og forhandlere finder ekstra værdi i at handle med en lokal producent, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Her ser vi nærmest hinanden som én stor familie – både internt og eksternt. TAK for jeres support!

Usikkerheden i denne tid kan være en svær modstander at håndtere. Én ting er dog sikkert - sammen kan vi fortsat bygge trygt, ansvarligt og stærkt. Dermed kan vi forsvare hjemmebanen og den kultur, vi sammen sætter højt.

Fotos: 1. Huset i Kolding hvor Hans C. Toft i kælderen lagde fundamentet for Alfix i begyndelsen af 60´erne. 2. Den første danskproducerede fliseklæber - Alfix Universalmørtel. Produceret fra 1963. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfix A/S

H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Danmark
Alfix A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109