23948sdkhjf

Processen for gulvafslibning ved professionelt samarbejde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når du skal have slebet dit trægulv, er der flere forskellige faktorer, der er afgørende.

Du kan vælge at slibe det selv eller vælge en professionel gulvsliber. Hos Nemovo hjælper vi kunder med gulvafslibning i Valby og på hele Sjælland. Her kan du læse, hvordan processen foregår. 

Hvis du har besluttet dig for, at dit trægulv trænger til at blive frisket op, er en gulvafslibning i langt de fleste tilfælde en god løsning. Hvor omfattende er en gulvafslibning i grunden - og hvordan vælger du den rigtige samarbejdspartner? 

Herunder får du et indblik i, hvordan processen er fra indledende samtale til færdigt resultat. Det giver dig mulighed for at bevare et overblik over processen, ligesom det gør dig bedre rustet til at vælge den rigtige samarbejdspartner.

Sådan foregår processen, når du skal have slebet gulv
En gulvafslibning gør i mange tilfælde dit gulv så godt som nyt. Samtidig er det med til at sikre en løbende vedligeholdelse, så du undgår dybe ridser og ujævnheder i trægulvet, som kan være svære at rette op på. 

Vejen til et slidstærkt og præsentabelt gulv, der bevarer sin styrke i mange år ud i fremtiden, kan for mange virke som en uoverskuelig proces - det er dog langt fra tilfældet, hvis du vælger det rigtige gulvfirma. Det kan dog være vanskeligt, hvis ikke du kender til processen fra start til slut. 

Se gulvafslibning priser her fra gulvfirmaet »

#1: Hvad har du behov for?
Det første, du skal gøre op med dig selv, er, hvad du har behov for. Når du skal puste nyt liv i dit gamle trægulv, er det vigtigt, at du afklarer dit behov. I langt de fleste tilfælde kræver det blot en simpel afslibning af dit gulv, hvis det skal blive så godt som nyt. 

Det kræver dog, at du er tilfreds med både materiale og udformning på dit nuværende gulv. Hvis det udelukkende er slitage, der gør, at du ikke er tilfreds med det, som det ser ud nu, er en gulvafslibning vejen frem. Hvis du ønsker et andet udseende, er det ikke sikkert, det er nok. 

Hvis du vil sikre dig, at du får præcis den behandling, du har behov for, er det en god idé at kontakte et gulvfirma, der kan bidrage med sparring og gode råd i forhold til den rigtige løsning for netop dit trægulv.

#2: Skal gulvet afhøvles eller bare slibes?
Når du får afslebet dit gulv, går gulvsliberen ikke i dybden. Det er udelukkende de overfladiske ridser og skader, der bliver fjernet, når gulvet bliver slebet. Det er den mest anvendte metode til at friske gamle gulve, men det er ikke altid det er nok. 

Hvis dit trægulv er i dårlig stand, er det ikke sikkert, at en gulvafslibning er tilstrækkelig. Er der dybe ridser eller ujævnheder i trægulvet, er det ofte nødvendigt med en gulvafhøvling. Er du i tvivl, kan du kontakte dit lokale gulvfirma, som kan rådgive dig til at vælge den rigtige løsning.

#3: Forbered dig grundigt
Når du har fundet ud af, hvilken behandling der er den mest optimale i netop din situation, skal du forberede dig på gulvarbejdet. Fjern møbler og inventar i de rum, hvor gulvene skal afslibes. På den måde sikrer du en hurtigere slibeproces for gulvmanden.

#4: Vælg efterbehandling
Efter endt gulvafslibning, skal dit gulv efterbehandles. Efterbehandlingen har stor indflydelse på, hvor lang tid dit nyslebede trægulv kommer til at holde, samt hvordan det kommer til at se ud. Derfor afhænger typen af efterbehandling også af, hvordan du ønsker, at gulvet skal se ud efterfølgende, samt hvor slidstærkt det skal være.

#5: Sørg for at vedligeholde dit trægulv
Når behandlingen er færdig, er det vigtigt, at du vedligeholder dit trægulv, så det holder i så lang tid som muligt. Du skal sørge for at rengøre det jævnligt, så du fjerner skidt, støv og snavs, der kan forårsage ridser i trægulvet. 

Den valgte efterbehandling har stor indflydelse på, hvor meget du skal vedligeholde gulvet efterfølgende. Nogle typer af efterbehandling er mere slidstærke end andre, mens andre kræver mere vedligeholdelse. Det hele afhænger af, hvordan du ønsker dit trægulv skal se ud.

Nemovo er specialister i gulvafslibning
Hos Nemovo kan du få udført afslibning af gulve i København og resten af Sjælland. Vi er specialister i gulvafslibning, og vi kan bidrage med alt fra praktisk udførelse af gulvafslibning, -afhøvling og efterbehandling, ligesom vi kan rådgive dig til at vælge den løsning, der passer bedst til dit behov.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125