23948sdkhjf

Undgå fugt og skimmelsvampe

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASF A/S

Veldokumenteret fugtspærre MasterTop P 622

Fugtige kældre

Vinterens enorme regnmængder har mange steder resulteret i fugtige kældre og fugtige gulve. Fugten kan desværre skabe problemer. Gulvbelægninger på fugtige underlag risikerer at tage varig skade. Fx kan limen under linoleum og vinylbelægninger opløses, og træ- og parketgulve kan angribes af råd og svamp. Hvad er endnu værre er, at der opstår risiko for skimmeldannelse i boligen. Det kan være direkte sundhedsskadeligt specielt for allergikere.

Effektiv fugtspærre afprøvet hos Teknologisk Institut

Det er derfor vigtigt at undgå, at fugten trænger op gennem betonunderlaget. Dette forhindres med en effektiv fugtspærre. MasterTop P 622 har bestået en meget krævende afprøvning hos Teknologisk Institut, som påviser, at produktet har fremragende fugtspærrende egenskaber. 

MasterTop P 622 kan anvendes på beton eller cementbaserede underlag, hvor der er risiko for opstigende grundfugt, ved fugt efter vandskader og på ung beton indeholdende restfugt. 

Gert Røjkjær, Segment Manager Performance Flooring Denmark, BASF A/S, udtaler: "Med denne afprøvning fra Teknologisk Institut i hånden har vi i MasterTop P 622 et rigtig godt middel til at sikre gulve mod opstigende fugt." 

MasterTop P 622 er en 2-komponent epoxybaseret fugtspærre fra Master Builders Solutions/BASF. Den udlægges af professionelle gulvlæggere. I forbindelse med skimmelrenovering eller anvendelse som fugtspærre er det nødvendigt, at et rådgivende ingeniørfirma involveres. 

Læs mere eller kontakt vores konsulenter på

www.master-builders-solutions.basf.dk/fugtspærre

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASF A/S

Hallandsvej 1
6230 Rødekro
Danmark
BASF A/S

Send til en kollega

0.094