23948sdkhjf

Charles Christensen A/S har vundet stor rammeaftale

| Medlemsnyhed | Indrykket af Charles Christensen A/S

Charles Christensen A/S har netop vundet kontrakten på ny rammeaftale for de næste min. 2 år på gulvarbejder på samtlige Region Hovedstadens Hospitaler og psykiatriske centre.

Det er med stor glæde, at vi nu forlænger vores mangeårige samarbejde med Regionens hospitaler. Vi har igennem mange år haft flere af hospitalerne som faste kunder, men de seneste 6 år har samarbejdet været formaliseret ved en rammeaftale med Region Hovedstaden. Det har været et yderst positivt samarbejde, hvor vi i den grad har kunnet fokusere på vores kernekompetencer: kvalitetshåndværk, højt serviceniveau med stor hensyntagen til husenes personale og patienter, faglig sparring og rådgivning.

Det er omfattende at skulle servicere så store lokationer, hvor der er behov for hurtig ekspeditionstid, fleksibel opgaveløsning og ikke mindst tæt dialog med husenes brugere. Det har kun været muligt i og med, at vi har yderst kompetente og servicemindede montører, der er fast tilknyttet de forskellige hospitaler. I tæt samarbejde med hospitalernes medarbejdere og vores faste projektleder til hospitalerne, får de opgaverne løst smidigt og professionelt.

Med den nye aftale får vi nu mulighed for at drage nytte af vores mangeårige erfaringer og ekspertise i forhold til løsninger til hospitalssektoren, og vi glæder os meget til at udbygge samarbejdet med de hospitaler/institutioner, hvor vi endnu ikke har haft en så tæt tilknytning.  

Charles Christensen A/S har base i Herlev, og er en af Danmarks ældste og største gulventreprenører med 8 medarbejdere i vores projektlederteam, ca. 30 faguddannede gulvlæggere og altid min. 3-4 lærlinge. Med fokus på miljø, kvalitet og service primært servicerer Charles Christensen A/S en lang række faste kunder inden for stat, region og kommuner samt en lang række erhvervsvirksomheder.

Udover at udføre alle former for traditionelle gulvopgaver har Charles Christensen A/S specialiseret sig i installationsgulve (teknikgulve) samt gulv-/vægløsninger til medicinalbranchen og sundhedssektoren.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Charles Christensen A/S

Marielundvej 46D, st.
2730 Herlev
Danmark
Charles Christensen A/S

Billeder & videoer

Gulv- og vægløsninger til Laboratorier og renrum er et vores specialerCharles Christensen A/S er GVK-godkendt og monterer vinylbelægning i mange vådrumMontage af NatureCore linoleumsbelægning i gangarealEksklusivt trægulv i tandlægeklinikCykelsti i linoleum - kun fantasien sætter grænserTæppe der skal ligne et fortov i kontorområde

Send til en kollega

0.125