23948sdkhjf
Del siden
Annonce

JCN Bolig afleverer Ovenvande i Skanderborg

108 familieboliger Adresse: Søtoften, Skanderborg Udføres: 2018-2020 Projekttype: Totalentreprise

Projektet omfatter 108 boliger på i alt 13.540 kvadratmeter og er blevet opført i en markant arkitektur, smukt placeret direkte ned til søerne i Skanderborg og med kun 2 minutters gang til Centrum. Byggeriet opføres som 6 blokke med springende højde fra 3 til 5 etager med sadeltag med varierende hældning. 

 Ovenvande-projektet kan vel nærmest betegnes som et prestigeprojekt - set med arkitektoniske øjne. Det er altid en stor udfordring at realisere de kreative tanker og ideér som arkitekten har udtænkt. Kombinationen med JCN Bolig’s håndværksmæssige håndtering gør, at det altid er spændende at høre hvad bygherre og rådgivere siger om det færdige byggeri. 

I forbindelse med afleveringen har Bülow Management udarbejdet en rapport, der på flere planer redegør for processerne i byggeriet. Her scorer JCN Bolig topkarakter hele vejen rundt. Vi betegner selv Ovenvande som et perfekt eksempel på alt det vi er gode til - vi er nemlig specialister i boligbyggeri. 

Bygherre er endda gået så vidt til at sige, at det er svært at finde noget at brokke sig over, når der ikke er noget galt. Rådgiver siger, at byggeriet fremstår i en væsentlig højere kvalitet end man er vant til at se. 

Processen mellem totalentreprenør og bygherre er et spørgsmål om tillid og dermed tryghed i hele byggeprocessen. Netop tilliden kom til udtryk, da det undervejs var nødvendigt at ændre ca. 75 ting i byggeriet. Den bedste løsning opnår man ved gennemsigtighed. I forhold til de ændringer, der blev lavet, har vi - som altid -  fuld gennemsigtighed i til- og fravalgspriser. Derfor kunne vi også  finde de bedste løsninger og styre økonomien. Gennemsigtighed giver alle involverede parter tryghed. Det er også den følelse bygherre sidder med. 

Vi har interviewet Niels Parmo Christensen,  direktør for OVENVANDE ApS, som er en af vores bygherrer i Skanderborg og bl.a. spurgt om hans oplevelser med byggeriet af Ovenvande. Se hele interviewet her: LINK

 Udsnit fra rapporten fra Bülow Management læses på Linkedin/JCN Bolig. Besvarelser i rapporten er foretaget på en skala fra 1-5, hvor 5 er bedst. JCN Bolig opnår top-karakter i rapporten.

JCN Bolig A/S
Rymarken 2
8210 Aarhus
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12245343
P nummer: 1000356282

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047