23948sdkhjf

Contec Prefab A/S præsenterer Contec Coating!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Contec Prefab A/S

Markedets stærkeste og mest fleksible coating produkt til udformning af autentiske betonoverflader fås nu hos Contec Prefab A/S

Det sidste års tid har vi arbejdet hårdt på at gennemteste vores nyeste produkt, et coating produkt bestående af vores egen højstyrkebetonbinder. Produktet giver et autentisk betonlook og kan anvendes som dæklag på adskillige overflader og materialer som f.eks. træ, stål, gips, glas mm. Produktet kan også anvendes til at renovere bestående betonoverflader, der enten har taget skade eller bare trænger til en opfriskning. De mange anvendelsesmuligheder betyder, at vi i dag står med markedets stærkeste og mest fleksible coating.

Med Contec Coating er der et utal af variationsmuligheder. Produktet fås i flere forskellige farver, der er mulighed for at indarbejde f.eks. logoer og mønstre og man kan selv have indflydelse på udtrykket i de færdige overflader.

Står du derfor og mangler en fleksibel, kostbesparende og ukompliceret løsning til inventar, facader, diske, bordplader, vægge, gulve etc., kan du enten bestille en prøve, hvor vi har påført Contec Coating på en mdf plade eller du kan selv kaste dig ud i det og bestille vores starter-kit, der indeholder alt du skal bruge af materialer og redskaber til at gå i gang med det samme. Det er selvfølgelig også muligt at købe coating produktet alene, i enten sække, spande eller bigbags.
Vi anbefaler altid, at overflader med Contec Coating bliver efterbehandlet med vores nanoimprægnering, Contec F4, for at sikre en lukket og slidstærk overflade der holder længere.

Har du specialopgaver og større projekter, udfører vi meget gerne arbejdet på vores fabrik i Højbjerg. Kontakt os endelig for mere information.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Contec Prefab A/S

Axel Kiers Vej 30
8270 Højbjerg
Danmark
Contec Prefab A/S

Billeder & videoer

Væg med Contec CoatingDisk til Carlsbergs Hovedkvarter med Contec Coating, produceret af Contec Prefab A/SVæg med Contec CoatingDisk til nemlig.com med Contec Coating, produceret af Contec Prefab A/S

Send til en kollega

0.078