23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Samarbejde mellem Mussholm Living og BAYO.S Skruefundamenter

En Coodo fra Mussholm Living er mere end godt design. Alle materialer og håndværk er nøje udvalgt og er en innovativ og fremtidssikret løsning helt ned til fundamentet.

Fremtidens byggeri er på et fundament af stærke skruer.

Mussholm Living og BAYO.S Skruefundamenter har i dag et stærkt samarbejde. BAYO.S står for en professionel installation af skruefundamenter, så konstruktionen af coodo’erne står sikkert fast. Et innovativt fundamentsystem og en miljøbevidst løsning, hvor man slipper for at støbe med beton.

"Vi ved at ressourcerne inden for grus og sand indenfor 20 år vil være tæt på opbrugte. Det vil give en masse udfordringer, og få stor betydning for måden vi bygger på og give en stigning i priserne på beton" siger Jacob Tvede, Projektchef og medejer af BAYO.S Skruefundamenter.

"Vi ved at boligbranchen kommer til at flytte sig rigtig meget på det her punkt med nye og lettere materialer. Der er skruefundamenter en fantastisk løsning til de ét- og toplans moduler, som vi ser med coodo’en".

Moderne metoder som gavner miljøet

Skruerne er EU-producerede, EU-godkendte, ISO-certificerede og CE-mærkede. Derudover har de en lang levetid, kan genbruges og i sidste ende smeltes om. Der stilles samtidig garanti for at skruerne overholder alle europæiske bygningskrav,  og så egner skruerne sig til brug i alle jordtyper og i alt slags vejr. En perfekt løsning til det skandinaviske klima.

Skruefundamenter er et stabilt fundament, både permanent og midlertidigt og så det er helt klart meget bedre for naturen at bruge skruefundamenter i stedet for beton.

I forhold til beton er der heller ingen vente- eller tørretid. De forskellige jordlag analyseres, så skruerne kan placeres i korrekt dybde for at nå en bæredygtig bund og fundamentet derefter kan belastes med det samme. Byggeprocessen bliver derfor langt hurtigere.

coodo’erne bygges inde i haller, hvor der er 100 % tørt og køres ud på blokvogne, hvor de leveres på adressen, hvor BAYO.S har monteret skruefundamentet som coodo’en kranes ovenpå. Ved at hæve bygningen over jorden undgår du både radon og fugt oppe i konstruktionen.

De store nedbørsmængder gør det i dag problematisk at bygge store og tidskrævende fundamenter. Mange fundamentsopgaver kræver, at grundvandsniveauet sænkes. Særligt i byområder kan det forårsage skader på tilstødende ejendomme. Ved brug af BAYO.S Skruefundamenter undgår du grundvandssænkning.

Et fundament for fremtiden

Både coodo og fundament kan flyttes igen på et senere tidspunkt hvis nødvendigt.

Når vi køber bolig i dag, vil vi gerne have muligheden for fleksibilitet. Man kan for eksempel nemt bygge noget ekstra på, hvis man udvider familien, og så er det billigere end at bygge et stort hus på et stort fundament, som aldrig kan flyttes.

Fleksibilitet er lig med frihed og giver masser af muligheder for at omrokere og ændre form og placering af coodo undervejs i takt med sine behov.

"Jeg tror helt sikkert, at coodo og vores skruefundamenter vil komme til at innovere, hvordan vi bygger huse i fremtiden. Det kommer til at betyde, at man på mange parametre vil bygge billigere, hurtigere og mere miljørigtigt" slår Jacob Tvede fast.

 

Kontakt BAYO.S Skruefundamenter og hør om mulighederne til dit næste funderings projekt. Tlf.: 7220 7012.

Læs mere om BAYO.S Skruefundamenter på www.bayosskruefundamenter.dk

Læs mere om coodo fra Mussholm Living på Facebook: www.facebook.com/mussholmliving

BAYO.S Skruefundamenter ApS
Ankervej 1
4800 Nykøbing Falster
Guldborgsund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39002299
P nummer: 1022918954

Kontaktperson

MT

Send til en kollega

0.063