23948sdkhjf

Luksushotel revitaliserer historisk køkken med Altro

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Et hotels succes afhænger af, at hele gæstens oplevelse er så tæt på perfekt som muligt. Derfor blev der ikke gået på kompromis, da køkkenet på Hyatt-hotellet Miraval Berkshires skulle renoveres.

Hotel- og restaurationsbranchen vokser konstant og udvikler sig til at imødekomme behovene hos medlemmerne. Et hotels succes afhænger af, at hele gæstens oplevelse er så tæt på perfekt som muligt med en kombination af komforten hjemmefra samt luksus og betagende æstetik.

Miraval Berkshires, en luksusudgave af Hyatt-mærket, inkorporerede dette koncept i sit design: Man valgte at omforme en herregård i Tudor-stil på toppen af en høj samt det omgivende skovområde til et roligt refugium baseret på filosofien om "et liv i balance".

Eksisterende flisegulv var nedslidt og revnet

Der var mange udfordringer ved at konvertere det historiske knap 154 hektar store byggeri til et førsteklasses New England feriemål – navnlig opgaven med at opdatere herregårdens forældede køkken. Årevis af tung trafik og inkonsekvent vedligeholdelse havde efterladt de eksisterende stenfliser beskadigede og nedslidte. For at herregården kunne fuldende sin overgang, krævede køkkenet en gulvløsning, der kunne levere både holdbarhed og sikkerhed for personalet.

LÆS OGSÅ: Historien og det moderne liv finder sammen på hotellet

Sikkerhedsgulv løfter arbejdsmiljøet i køkkenet

Et samarbejde mellem flere Altro repræsentanter og rådgivere førte til, at man valgte Altro Stronghold™ 30 til køkkenrenoveringerne. Det er et elastisk sikkerhedsgulv, der er udviklet til at minimere risikoen for personskader og ulykker i områder med våde og fedtede forhold – og sikkerhedsgulvet leverer Altros højst tilgængelige skridsikkerhed (PTV ≥55, R12).

Altro Stronghold 30 bidrager også til reduceret træthed med sin 3 mm tykkelse, der giver masser af komfort under fødderne. Det er ligesom skridsikkerheden med til at sikre et bedre arbejdsmiljø for hotellets køkkenpersonale.

LÆS OGSÅ: Er dit gulv en faldulykke, der bare venter på at ske?

Nemt at rengøre og vedligeholde

Udover imponerende holdbarhed og skridsikkerhed fremmer Altro Stronghold 30 et hygiejnisk køkkenmiljø. Porøse fuger og revnede fliser kan huse bakterier og andre almindelige forurenende stoffer, som kan undslippe rutinerengøringen og kompromittere både gæsternes og personalets helbred.

Altro Stronghold 30’s varmesvejsede samlinger skaber en uigennemtrængelig forsegling, der forhindrer fugt og bakterier i at samle sig under overfladen, hvilket gør gulvet ideelt til et kommercielt køkken og områder med tilberedning af mad, hvor renlighed er en topprioritet.

Ved hjælp af Altro sikkerhedsgulve vendte Miraval Berkshires det, der engang var et forfaldent område, til et avanceret køkken, som nu er klar til at betjene gæsterne med de fineste kulinariske kreationer.

LÆS OGSÅ: Gode rengøringsvaner fjerner spild af tid og ressourcer

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

Altro Nordic AB
Box 9055
Flintyxegatan 4
200 39 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Billeder & videoer

 Altro Stronghold™ 30 til køkkenrenoveringerne Altro Stronghold™ 30 til køkkenrenoveringerne

Send til en kollega

0.094