23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Videomøder om ventilerede facader med Steni Danmark

Et videomøde med Steni Danmark handler ikke om at pladen kan leveres i blå, hvid eller rød, da de fleste arkitekter er bevidst om at Steni har markedets bredeste farvespekter.

Videomøder er blevet en vigtig del af arbejdet i Steni Danmarks projektafdeling. De første møder blev afholdt af nød, da det ikke længere var muligt at træffe arkitekterne på de normale fysiske møder. Videomødernes kvalitet overbeviste dog hurtigt Karsten M Hansen, Country Manager i Steni Danmark A/S om at her var noget der skulle holdes fast i, også efter Corona krisen havde sluppet sit fast tag i samfundet.

"Denne type aftale kan sættes op ligeså hurtigt som en normal telefonsamtale. Det er enkelt, personligt og enormt effektivt for både Steni samt vores kunder" udtaler Karsten M Hansen. "De fysiske møde vil aldrig forsvinde da mennesker handler med mennesker, men videomødet er blevet et vigtigt supplement for projektafdelingen."

Det er vigtigt at videomødet er kort og præcist, det skal have få men klare budskaber, så det har været nødvendigt at minimere og opgradere PowerPoint præsentationerne så de kommer frem til kerneemnet hurtigt.

En af de præsentationer der har virket bedst er en gennemgang af de service ydelser Steni Danmark lægger med i salget af facadeplader i form af at tilpasse pladerne i de formater der tegnet på tegningen. Præsentationen tager udgangspunkt i 2 meget forskellige casestories hvor både teknik og økonomi gennemgås.

Steni Danmark A/S
Bækkeskovvej 5
2665 Vallensbæk
Vallensbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78508019
P nummer: 1002553042

Kontaktperson

KMH
Karsten Marott Hansen
Country Manager
+45 28871402 karsten@steni.dk

Send til en kollega

0.047