23948sdkhjf

Et materiale, der former sig efter 250 års Danmarkshistorie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

IT-virksomheden Airtame har i samarbejde med About Space og arkitekten Sanne Kyed etableret et nyt dansk hovedkontor på Holmen i København.

Forbos furniture linoleum spiller en central rolle i indretningen, som spiller perfekt sammen med de gamle rammer.

De historiske bygninger blev skabt af en af datidens førende arkitekter, Philip de Lange. Formålet var en Kuglegård på Holmens Arsenalø, bygget til kong Christian VII og hans flåde.

Kuglegården blev i 2019 renoveret og ombygget til moderne virksomhedsdrift af ejendomsudvikleren Mogens de Linde i samarbejde med arkitektvirksomheden About Space og Sanne Kyed som ansvarlig for indretningsopgaven.

Respekt for historien
Virksomheden hyrede Sanne Kyed til at skabe en tidssvarende, men tidløs indretning i de historiske omgivelser. Her skulle bl.a. indgå et produktions- og serveringskøkken med plads til ca. 200 medarbejdere. Samtidig skulle rummet kunne bruges til uformelle møder og naturligvis en fredagsbar. Sanne Kyed udformede og projekterede køkkenmøblerne til fremstilling hos inventarvirksomheden Dan Modul i Ikast.
 
Samlingspunktet i midten af køkkenet er en serverings-ø, udformet i Forbos Furniture Linoleum.
Det elegante overflademateriale kan bruges som finish til alle typer avancerede møbeldesign, fordi de er både elegante og utroligt holdbare. Som en ekstra bonus er de oven i købet antibakterielle.

”Furniture linoleum i netop Smokey Blue indfrier både funktionskrav og modernitet på den ene side og på den anden en loyalitet mod historien. Furniture er orkestreret sammen med andet inventar, som er udført med laminat med en anden struktur i overfladen,” siger Sanne Kyed.

Kombinationen af de to materialer fortæller en anden og mere levende historie, end materialerne ville kunne gøre alene, forklarer Sanne Kyed.

Det er en af kvaliteterne i Forbos Furniture linoleum, at det kan tilpasse sig enhver kulturhistorisk periode. Her er løsningen udarbejdet i respekt for Holmens særlige kvaliteter fra både rokoko og nyklassicisme.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Send til en kollega

0.094