23948sdkhjf

RTE A/S opfører pakke- og logistikcenter i Nørresundby

| Medlemsnyhed | Indrykket af RTE - Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

I fredags vejrede blomsterkransen i toppen af de stålspær, der inden længe danner rammerne for et stort pakke- og logistikcenter med central placering i det nordjyske. Rejsegildet markerede byggeriets fremskridt med RTE A/S som totalentreprenør.

For øjnene af de mange forbipasserende langs E45 ved Bouet i Nørresundby, rejser der sig i disse dage en ny bygning på grunden, hvor Nørresundby Tømmerhandel A/S indtil 1991 havde sin forretning. RTE A/S opfører for Mogens Daarbak Ejendomsselskab A/S et nyt pakke- og logistikcenter, der inden længe står færdigt, med i alt 6700 kvadratmeter og en placering helt tæt på motorvejsnettet. 

Opførelsen af det store pakke- og logistikcenter er et samspil mellem mange parter, og minutiøs planlægning har fra første dag været altafgørende. "Der har været velvilje hele vejen rundt", siger Richardt Thomsen, adm. direktør i RTE A/S. "Samarbejde og kort beslutningsproces mellem byggeriets interessenter er vigtigt, især med en stringent tidsplan. Det stiller store krav til vores egenproduktion og byggeledelse, der begge har leveret en stor indsats i byggeriets indledende fase."

Og arbejdet har båret frugt. I fredags kunne der, som planlagt, holdes rejsegilde med deltagelse af alle involverede parter - inklusive en glad og tilpas bygherre, der glæder sig over en god proces og et godt samarbejde.

Byggeriet forventes afsluttet i september 2020. Du kan læse mere om RTE A/S her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RTE - Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

Håndværkervej 16
9700 Brønderslev
Danmark
RTE - Richardt Thomsen Erhvervsbyg  A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078