23948sdkhjf

Peter Kent Lord: 25 år hos NTI

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

I dag fejrer vi salgschef Peter Kent Lords 25-års jubilæum.

Udviklingen i NTI har været stor siden, at Peter blev ansat. Peter har alle årene været en sand vinder og sætter en ære i at være der for sine kunder dag og nat og levere de bedst mulige løsninger og rådgivning. Han er derfor også med til at sikre, at vi konstant får forbedret vores egenudviklede produkter i takt med de kundeønsker og krav, han støder på. Udover at Peter er loyal over for NTI, er han også kundernes mand. Han tænker langsigtet, har mange langvarige relationer og har derfor opbygget et unikt samarbejde med sine kunder inden for byggeriet.

Peter besidder et konkurrencegen, der overstiger langt de flestes og er en mand med en jernvilje, et jernhelbred og en passioneret tilgang til sin jernhest. Han spilder ikke tiden, og det kommer også til udtryk i hans fartglæde. Han er godt kørende og går aldrig ned på udstyret, hverken når det kommer til biler, cykler eller heste. Peter er en ener og lykkes med ting, andre ikke lykkes med. Han er helt sin egen.

Et stort tillykke skal lyde til Peter. Vi er rigtige glade for hans bidrag de seneste 25 år til den rejse, NTI har været og stadig er på.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.125